”Iese Coman, intră Miculescu. Iese Olaru, intră Alhassan!” Motivul pentru care Mihai Stoica a spus ”STOP JOC”

Mihai Stoica (58 de ani) este convins că FCSB are un lot suficient de puternic pentru a câștiga titlul. ”Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali a reacționat după ce Mihai Rotaru a declarat că actualul lider din Superliga va rata campionatul.

Țara arde și baba se piaptănă. Universitatea Craiova traversează un nou sezon mediocru, dar Mihai Rotaru ”moare” de grija lui Gigi Becali. Omul de afaceri din Bănie este convins că FCSB va rata titlul pentru că nu are o bancă de rezerve puternică. ”O să vedeți”, spune finanțatorul echipei de pe locul 4 din Superliga.

Mihai Stoica, despre lupta la titlu din Liga 1

9 ani au trecut de la ultimul titlu câștigat de FCSB! Se întâmpla în 2015, atunci când Constantin Gâlcă reușea eventul la cârma echipei patronate de Gigi Becali.

Se vor face 10, sunt convinși rivalii din campionat ai roș-albaștrilor. Mihai Rotaru știe și motivele, chiar dacă FCSB este lider detașat în Liga 1. ”Au bancă zero”, spune finanțatorul Universității Craiova.

„Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

FCSB îl poate pierde pe Ovidiu Popescu

Nu doar că au un lot ”subțire”, după cum spune Mihai Rotarum, dar FCSB îl poate pierde și pe Ovidiu Popescu. ”Lampard” a intrat în ultimele 6 luni, iar Mihai Stoica a dezvăluit motivele pentru care nu au început negocierile pentru prelungirea contractului.

”Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de prima ligă. Există orice posibilitate.

Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm. Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții. Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid”, a mai spus Mihai Stoica.

  • 61 de puncte a adunat FCSB în 28 de etape, cu 10 peste Rapid, următoarea clasată.

Cred că îi va fi foarte greu să ia titlul, nu au bancă, au zero, adică nu au de nivelul primului 11.
Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare