Ștefan Baiaram și Alex Mitriță, scut în jurul lui Andrei Ivan după penalty-ul ratat în Petrolul – Universitatea Craiova!

Ștefan Baiaram și Alex Mitriță i-au luat apărarea coechipierului Andrei Ivan, după ce acesta a ratat un penalty în minutul 81 al meciului Petrolul – Universitatea Craiova 2-3, disputat la Ploiești în cadrul etapei cu numărul 28 din acest sezon de Superliga.

Acest episod s-a petrecut când tabela de marcaj de pe stadionul „Ilie Oană” arăta deja scorul înregistrat și la final, iar oltenii și-au complicat astfel finalul de partidă, în care în mod evident că „lupii galbeni” au forțat egalarea, mai ales în condițiile în care gruparea din Bănie a rămas și în inferioritate numerică în prelungiri, după eliminarea Basilio Ndong.

Andrei Ivan a fost apărat de coechipieri după penalty-ul ratat în Petrolul – Universitatea Craiova 2-3

Chiar și așa, Andrei Ivan a fost sprijinit la finalul meciului de coechipierii săi. Ștefan Baiaram, cel care a semnat o „dublă” în acest meci, și-a manifestat la flash-interviu convingerea legată de faptul că al său coleg va reuși să se revanșeze în jocurile următoare după acest moment ceva mai complicat pentru el.

Nu știu ce s-a întâmplat. Ne pare rău că am luat un gol atât de ușor, ne bucurăm că la sfârșit am luat cele trei puncte, asta contează cel mai mult. Era normal ca publicul să îi ajute.

Am ratat un penalty, suntem alături de Andrei, cu siguranță în meciurile viitoare va înscrie. Momentan este departe să ne gândim la campionat. Avem două derby-uri acasă, sperăm să luăm 6 puncte”, a spus Ștefan Baiaram la finalul partidei de la Ploiești.

Alex Mitriță a oferit o pasă decisivă de maestru pe „Ilie Oană”

De asemenea, și Alex Mitriță, fotbalist care a furnizat în acest joc două pase decisive pentru coechipierii lui, una dintre ele fiind cu adevărat specială, a avut un discurs asemănător în momentul în care a fost întrebat despre Andrei Ivan.

„O victorie meritată, chiar dacă pot să spun că au fost două greșeli ale noastre. Nu trebuie să mai facem aceste greșeli, dar la final suntem bucuroși pentru cele trei puncte. Nu pot să spun relaxare, au fost două greșeli, dar important este că am arătat ca o echipă.

Știm foarte bine, creștem de la meci la meci , suntem mult mai încrezători în noi. Ne-am gândit să luăm fiecare meci în parte. Fiecare jucător trece prin perioade mai puțin bune, știe Andrei că suntem alături de el și cu siguranță va reveni mult mai puternic.

(n.r. despre plecarea lui Elvir Koljic) Da? Nici nu știam. Vă dați seama, au trecut 4-5 ani de când este la această echipă, vă dați seama că este o pierdere pentru noi”, a spus și Alex Mitriță la flash-interviu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare