I-a „trădat” ca să semneze cu Atletico Madrid, dar acum tot ei îl salvează! Horaţiu Moldovan se poate transfera, fără să fi jucat

Horaţiu Moldovan a prins transferul carierei la Atletico Madrid, din punct de vedere financiar, dar, pe plan sportiv, a fost un dezastru pentru portarul naţionalei României.

Goalkeeper-ul de 26 de ani n-a prins nicin minut la madrileni, unde Jan Oblak pare „bătut în cuie” între buturi.

Moldovan, dorit din nou de Betis Sevilla

Iniţial, fostul portar de la Rapid a fost dorit în Spania de Betis Sevilla. Ulterior, a apărut varianta Atletico, iar Horaţiu Moldovan a preferat să semneze cu trupa lui Simeone, „fermecat” probabil de grandoarea clubului. Dar, surpriză! Pista Betis a apărut din nou în atenţia portarului nostru.

Gruparea andaluză are probleme la capitolul portari. Contractul lui Claudiu Bravo (41 ani) va expira la data de 30 iunie, iar goalkeeper-ul din Chile nu intenționează să semneze o nouă înțelegere. Și titularul Rui Silva ar putea schimba echipa în vară.

În acest context, Moldovan redevine o variantă pentru Betis. Dar gruparea din Sevilla va trebui să achite o sumă de transfer căre Atletico, una mai mare decât 800.000 euro, cu cât l-ar fi luat de la Rapid.

”În câteva săptămâni, îmi voi încheia contractul cu Betis și vreau ca totul să se încheie cu bine. Nu am vrut să văd sau să aud nicio ofertă, pentru că vreau să închei acest capitol în cel mai bun mod posibil”, a spus Claudio Bravo, preluat de sport.ro.

Jan Oblak e dorit în Anglia

Jan Oblak ar urma să fie unul dintre numele grele vizate de un eventual transfer, de la Atletico, în condițiile în care în ultimii ani de serviciile sale s-au interesat mai multe cluburi importante din Premier League.

Pe de altă parte, este de așteptat ca Atletico Madrid să aducă un înlocuitor pentru portarul sloven în vârstă de 31 de ani, astfel încât Horațiu Moldovan ar urma să fie tot rezervă și în sezonul viitor, dacă va mai rămâne.

Principala țintă a oficialilor clubului roji-blanco este constituită de Giorgi Mamardashvili, portarul georgian în vârstă de 23 de ani de la Valencia, foarte apreciat în acest moment la nivel internațional.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare