Ce șansă primește Horațiu Moldovan de la Edi Iordănescu! Primele minute pentru portar pe stadionul lui Atletico Madrid

Horațiu Moldovan debutează în sfârșit pe stadionul lui Atletico Madrid, „Civitas Metropolitano”, dar, evident, nu în tricoul echipei antrenate de Diego Simeone.

Portarul în vârstă de 26 de ani a fost titularizat de selecționerul Edi Iordănescu la meciul amical disputat de România în compania Columbiei, al doilea test din acest an pentru „tricolori” în perspectiva participării la Campionatul European din Germania din vara acestui an, după egalul înregistrat cu Irlanda de Nord pe Arena Națională, scor 1-1, vineri seară.

Horațiu Moldovan a primit în sfârșit șansa de a debuta pe „Civitas Metropolitano”, însă nu de la Diego Simeone, ci de la Edi Iordănescu

După cum se știe deja foarte bine, de la momentul în care s-a transferat de la Rapid la Atletico Madrid în schimbul sumei de 800.000 de euro, Horațiu Moldovan nu a bifat nici măcar un minut în meciuri oficiale pentru gruparea din capitala Spaniei.

Ce e drept, goalkeeper-ul român are parte de o concurență cel puțin acerbă din partea slovenului Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume deja de ani buni și, fără îndoială, un adevărat simbol pentru clubul roji-blanco în acest moment.

În acest context, partida amicală cu naționala Columbiei reprezintă o oportunitate excelentă pentru fostul jucător de la Rapid pentru a se introduce în sfârșit fanilor lui Atletico Madrid, în măsura în care unii dintre aceștia s-au prezentat la acest joc.

Echipele de start de la România – Columbia:

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 7. Alibec, 10. Stanciu-cpt., 11. Opruț, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 21. Moruțan
Selecționer: Edward Iordănescu
Rezerve: 1. Niță, 16. Aioani – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 19. Drăguș, 20. Man, 22. Racovițan, 23. Sorescu, 24. Olaru, 25. Fl. Coman, 26. Șut, 27. Fl. Tănase.

COLUMBIA: Vargas- Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica, Lerma, Rios, Arias, James Rodriguez, Luis Diaz, Jhon Cordoba
Selecționer: Nestor Lorenzo
Rezerve: Ospina, Montero, S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Calab, Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, Puerta

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare