Horațiu Moldovan a trăit clipe uluitoare la meciul lui Atletico Madrid cu Betis Sevilla. Nu i-a venit să creadă aşa ceva

Horațiu Moldovan a rămas stană de piatră când a văzut de ce a fost în stare Rui Silva, portarul lui Betis, la meciul cu Atletico Madrid, pe care formaţia lui Diego Simeone l-a câştigat cu 2-1.

Goalkeeper-ul naţionalei României a urmărit, de pe banca de rezerve, „aventurile” omologului de la Betis.

Rui Silva – autogol, penalty și paradă

Gruparea din capitala Spaniei a deschis scorul în minutul 8, în urma autogolului portarului de la Betis, Rui Silva (30 de ani). Au urmat tot mai multe necazuri pentru goalkeeper-ul portughez.

În minutul 25, l-a faultat pe Morata în propriul careu și, după consultarea sistemului VAR, centralul Soto Grado a indicat punctul cu var. Dar Silva s-a revanșat și a parat șutul.

A intrat în istorie în 20 de minute

În doar 20 de minute în meciul cu Atletico Madrid, Rui Silva a intrat în istoria La Liga. A devenit primul goalkeeper care și-a înscris un autogol, a comis un penalty și l-a apărat, în același meci, cel puțin din sezonul 2003/2004 încoace.

De remarcat că Horațiu Moldovan ar fi putut ajunge la Betis, unde ar fi urmat să apere în locul lui Rui Silva. În cele din urmă, fostul portar al Rapidului a semnat cu Atletico Madrid, unde n-a debutat nici până acum.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare