Helmut Duckadam a râs de Gigi Becali după ce patronul FCSB a spus despre Marius Ștefănescu faptul că e cel mai bun din România

Gigi Becali abia a apucat să-l vadă pe Marius Ștefănescu la treabă în tricoul FCSB-ului, că a şi dat verdictul imediat.

„Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România el este”, a spus finanţatorul campioanei despre mijlocaşul adus de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Helmut Duckadam, veste proastă pentru Ștefănescu

Portarul de legendă al Stelei i-a mai tăiat din avânt fotbalistului de 25 de ani. Helmut Duckadam a insinuat că şi Ștefănescu ar putea sfârşi ca alţi jucători care au trecut pe la FCSB, au fost lăudaţi de patron, dar în cele din urmă îndepărtaţi.

„Eu consider că FCSB pleacă favorită cu Maccabi, se vor juca două meciuri, unul la București și unul probabil la Budapesta. Cred că șansele sunt foarte mari.

Va fi greu (n.r. dacă au lot pentru grupele Champions League), am spus-o cu ani în urmă, campionatul nostru va fi tot mai slab, mutăm jucătorii de la o echipă la alta, nu avem puterea financiară să aducem jucători valoroși de afară, și atunci jucători care nu au dat satisfacție la o echipă sau au dat satisfacție cât de cât la o echipă merg imediat.

Eu zic că transferul lui Ștefănescu este un transfer bun. Domnul Becali spune că toți jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni și de la 40 de milioane în sus”, a spus Helmut Duckadam la Digisport.

Jucătorul confirmă clauza

Marius Ștefănescu lasă de înţeles că o clauză atât de mare reprezintă o confirmare a valorii sale.

„Păi na, dacă așa a spus domn’ patron, înseamnă că asta este clauza. Este cea mai iubită echipă și cea mai mare echipă din România, este normal ca fiecare jucător să își dorească să vină aici.

Fiecare jucător trebuie să muncească în fiecare zi și cred că, ca să atingi această clauză, trebuie să muncești foarte mult”, a spus Marius Ștefănescu, potrivit sport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare