Helmut Duckadam a criticat-o dur pe Dinamo după remiza cu Csikszereda! „Dinamo a făcut un joc slab, penibil”

Fostul mare portar de națională, Helmut Duckadam, a criticat-o dur pe Dinamo, după ce echipa din „Ștefan cel Mare” a remizat cu Csikszereda, scor 0-0. Acesta este de părere că Dinamo s-a prezentat lamentabil în returul de la Miercurea Ciuc și îi sfătuiește pe foștii rivali să schimbe masiv în această vară.

Dinamo a remizat la Miercurea Ciuc, scor 0-0, după ce a trecut de Csikszereda cu 2-0 în turul de pe Arena Națională. Însă, „câinii” au avut o evoluție total neplăcută.

Helmut Duckadam, „Trebuie oameni care să fie atașați de Dinamo”

Fostul portar al Stelei este de părere că Dinamo a avut un meci deplorabil în returul din barajul cu Csikszereda. Helmut îi sfătuiește pe foștii rivali să-și schimbe total ideile, în această vară, dacă nu vor să se afle în aceeași situație și în sezonul viitor.

„Dinamo a făcut un joc slab, penibil. Penibil! N-a avut o ocazie. Dacă nu taie în carne vie, Dinamo o să se chinuie și anul viitor. La Dinamo trebuie schimbat tot. Nu știu dacă și conducerea, și patronul… Eu nu înțeleg de ce nu iese clubul din insolvență.” a declarat fostul portar la Digi Sport.

Acesta mai spune că Dinamo trebuie să iasă urgent din insolvență și să înceapă să se bazeze pe mai mulți jucători români. În partida de la Miercurea Ciuc, Dinamo avut în echipa de start 7 jucători străini, iar alți doi au intrat pe parcurs.

„Toată lumea spune că poate să iasă din insolvență, dar pare că le convine situația asta. Dacă nu vor aduce și jucători români… Ei au adus și antrenor, și jucători străini. Trebuie oameni care să fie atașați de Dinamo.” a mai spus Duckadam.

Suporterii au izbucnit la finalul returului cu Csikszereda

Jocul echipei lui Zeljko Kopic i-a nemulțumit pe cei 120 de fani veniți la Miercurea Ciuc. Chiar dacă aceștia și-au încurajat echipa, la final au izbucnit. Le-au cerut jucătorilor să plece din Ștefan cel Mare, chiar în momentul în care aceștia se îndreptau spre zona în care erau cantonați fanii roș-albi.

„Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare