Goncalo Gregorio scoate adevărul la iveală după plecarea de la Dinamo! Declarație superbă a atacantului portughez pentru foștii coechipieri și fani

Goncalo Gregorio (28 de ani) este unul dintre cei șase fotbaliști de care Dinamo s-a despărțit de la încheierea sezonului trecut și până în prezent. Pe lângă acesta, din lotul echipei bucureștene au mai plecat Neluț Roșu, Domagoj Pavicic, Dani Iglesias, Ricardo Grigore și Edgar Ie.

„Câinii” lui Zeljko Kopic au reușit să își îndeplinească dramatic obiectivul pe finalul campionatului. Dinamoviștii s-au salvat de la retrogradare în ultima clipă, în urma unui baraj contra celor de la Csikszereda. În meciul tur, la București, pe Arena Națională, fanii alb-roșiilor și-au făcut datoria cu vârf și îndesat. Și-au împins favoriții de la sapte, iar aceștia au „mușcat” din divizionara secundă, învingând 2-0, dar ratând alte ocazii foarte mari. După cum era de așteptat, elevii lui Robert Ilyes s-au prezentat altfel la retur, fără 30.000 de suporteri ai lui Dinamo în tribune. Csikszereda a forțat revenirea în manșa secundă. Băieții croatului Kopic păreau că au abordat partida cu frâna de mână trasă. Într-un final, cei din Miercurea Ciuc n-au reușit să introducă mingea în poarta lui Golubovic. Astfel, bucureștenii și-au asigurat prezența și în următorul sezon de SuperLiga.

Goncalo Gregorio nu ascunde ce s-a petrecut la Dinamo: „Un sezon dificil”

Vârful lusitan a fost golgheterul lui Dinamo în stagiunea precedentă, reușind să își treacă în cont opt goluri. De asemenea, Goncalo Gregorio și-a ajutat echipa și prin două pase decisive.

Atacantul din Portugalia nu a ascuns faptul că situația clubului din „Ștefan cel Mare” a fost una dificilă. Cu toate acestea, nu a plecat dezamăgit de la Dinamo. A ținut să își transmită mulțumirile pentru suporterii alb-roșiilor, care l-au primit bine și l-au tratat cu respect întotdeauna. Goncalo Gregorio a ales să își exprime sentimentele față de experiența petrecută alături de „câini” printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale.

„Pe măsură ce toate poveștile vin și pleacă, aceasta s-a încheiat. Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această oportunitate, atât antrenorilor și staff-ului tehnic pe care i-am avut, cât și oamenilor care au crezut în mine.

A fost o plăcere să joc pentru acest club mare, care va fi mereu în inima mea. A fost un sezon dificil cu o echipă cu totul nouă și sunt fericit să realizez mai mult de 40 de meciuri, marcând 8 goluri și oferind 2 pase decisive, ajutând clubul să atingă obiectivul principal al sezonului.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor oamenilor care m-au primit cu brațele deschise și cu zâmbetul pe buze, tuturor suporterilor care sunt mereu alături de club și în special coechipierilor mei pe care îi voi purta cu mine toată viața. A fost o călătorie incredibilă”, a comunicat Goncalo Gregorio.

VEZI ȘI: La Dinamo, ca pe bulevard! Schimbări masive anunțate de Eugen Voicu! OPT noi sosiri pentru clubul alb-roșu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare