Gigi Becali vrea să dea lovitura verii în România! Trei echipe îl vor pe Siyabonga Ngezana, iar FCSB cere o sumă uriașă

Gigi Becali (65 de ani) este recunoscut ca fiind un afacerist de succes, iar patronul FCSB-ului vrea să obțină un profit uriaș de pe urma lui Siyabonga Ngezana (26 de ani).

Ngezana, urmărit de 3 cluburi din Ligue 1!

Siyabonga Ngezana a ajuns în vara anului 2023 la FCSB, din Africa de Sud, pentru 600.000 de euro. Fundașul central a devenit titular incontestabil la campioana României, iar evoluțiile sale au intrat în atenția a trei cluburi din Franța.

Concret, Lens, Brest și Lorient îl urmăresc pe Siyabonga Ngezana, iar Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri. Patronul FCSB-ului, care a cerut inițial 6 milioane de euro, a crescut pretențiile, iar acum solicită 8.3 milioane de euro pentru apărătorul central, anunță presa din Africa de Sud.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, mai ales că Ngezana va putea fi mai ușor de urmărit de cluburile din străinătate, asta deoarece va juca cu FCSB în preliminariile cupelor europene.

Siyabonga Ngezana îl poate costa scump pe Gigi Becali

Acest lucru se poate întâmpla și în cazul lui Siyabonga Ngezana, fundașul sosit la FCSB în vara anului 2023. În schimbul sud-africanului, Gigi Becali a plătit 600.000 de euro, sumă care ar putea crește considerabil până în toamnă.

Concret, în cazul în care Ngezana va fi folosit în toate tururile preliminare, dar și în play-off-ul Champions League, atunci FCSB va mai trebui să plătească 2.4 milioane de euro, astfel că afacerea ar putea ajunge la 3 milioane de euro, anunță presa din Africa de Sud.

„Dacă va rămâne la FCSB și în sezonul următor și va juca în toate cele trei tururi de calificare și în play-off, atunci transferul său se va ridica la trei milioane de euro”, au scris cei de la SNL24.

Totodată, Siyabonga Ngezana mai are o clauză în contractul său cu FCSB prin care Gigi Becali este nevoit să le dea celor de la Kaizer Chiefs 10% dintr-un viitor transfer al fotbalistului la viitorul club. În schimbul fundașului central, afaceristul din Pipera a anunțat că vrea 7 milioane de euro.

Ngezana a ajuns la FCSB la cererea lui MM Stoica, cel care l-a urmărit mai mult timp pe fotbalist și care i l-a propus lui Gigi Becali.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare