Gigi Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu! De ce vrea de fapt selecționerul să plece de la echipa națională: „Gata, ai rezolvat problema familiei”

Gigi Becali a comentat declarațiile făcute de Edi Iordănescu la finalul meciului România – Olanda 0-3 din optimile de finală ale EURO 2024.

Atunci, selecționerul a lăsat în mod clar de înțeles că este tentat să își încheie aventura la echipa națională în viitorul apropiat, în contextul în care știe foarte bine faptul că până în prezent înțelegerea dintre el și FRF expiră în curând și nu a fost încă prelungită.

Gigi Becali a oferit două posibile motive pentru care Edi Iordănescu își dorește să plece de la echipa națională

Antrenorul de 46 de ani a invocat motive familiale, fără să ofere însă mai multe detalii. Însă, Gigi Becali susține că ar fi vorba despre bunăstarea materială a familiei selecționerului, cel care ar avea în această perioadă anumite oferte foarte avantajoase din punct de vedere financiar de la diferite echipe din Arabia Saudită.

De asemenea, patronul de la FCSB a mai apreciat și că Edi Iordănescu ar fi conștient de faptul că, după optimile de finală de la EURO 2024, echipa națională a României nu mai poate progresa și din acest motiv actualul selecționer și-ar dori să nu mai fie acolo atunci când rezultatele vor începe să fie din nou unele negative.

„Edi a făcut asta, cu strategia lui, că noi aveam cea mai slabă echipă de la EURO. E altceva când joci cu echipa națională în Europa, cu toți adversarii mai buni decât tine, și altceva e când ești la FCSB și joci numai cu adversari mai slabi decât ține. Dacă nu am posesia, nu avem valoare. În Europa e altceva, că știu că în Europa nu am valoare față de aia.

„Nu avem noi, bă, echipă mare!”

Tu ce ai face? Crezi că Iordănescu nu cunoaște lotul ăsta? Dacă extrapolez puțin ce a spus el, ‘Familia mea are nevoie de bani’. Nu cred că e vorba de 5 milioane, că dacă era, o lua pe jos de acum. Dar dacă îi dă două milioane pe an… Gata, ai rezolvat problema familiei. Ce să facă tata Puiu? Poate să îi dea lui avere de 10 milioane? Împarte și el la 4,5 copii, cât are. Edi nu are nevoie. Asta e singura nevoie pe care trebuie să o rezolve el, bărbătește, cu banii.

Nu că trebuie să profite, e vorba că de acum încolo vine în jos. Nu avem noi, bă, echipă mare. Și voi știți asta, doar că eu sunt singurul care am curaj să o spun. Ce am făcut cu Ucraina? Am scăpat de trei ori, am dat trei goluri, ne-a ajutat Dumnezeu. I-am dominat noi pe ucraineni? A jucat cu Ianis fundaș dreapta și bravo lui că a făcut asta. Dar el știe asta, știe că nu am avut posesia. Nu am văzut vreo tranziție pozitivă. Când recuperam, aveam inimă și plecam. Nu am fost noi la cârmă la nici un meci. Slovacia e echipă mai valoroasă decât noi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare