Ce plantează Gigi Becali în grădina casei sale în fiecare an. Patronul FCSB nu se abate niciodată de la această tradiție

Cu siguranță, Gigi Becali este unul dintre oamenii din fotbal care nu își ascund pasiunile de văzul lumii. De-a lungul timpului, Gigi Becali a strâns o avere frumoasă, fiind implicat în domeniul construcțiilor și în afacerile cu imobiliare. Numele său a fost văzut de multe ori pe prima pagină a ziarelor, în momentele în care acesta își expunea plăcerile.

Ce plantează Gigi Becali în grădina casei sale în fiecare an

Pe lângă „sportul rege”, afaceri, oi și mașini, milionarul din Pipera își mai ocupă timpul cu o altă activitate, în viața de zi cu zi. Acesta este pasionat de grădinărit, având grijă de propria curte. Potrivit spuselor sale din urmă cu ceva vreme, patronul FCSB plantează mazăre, mărar, ceapă, varză, lăudându-se cu oile pe care le deține și cu dieta sa.

Pe lângă grădinărit, omului de afaceri de la cârma echipei de pe primul loc din Superliga îi place să joace și tenis și nu s-a ferit să își exprime opinia în legătură cu electrocasnicele.

„Căpșuni, căpșuni, căpșuni. Aici e ceapă. Mazăre, varză, mărar, mazăre. De toate! Mănânc carne la grătar, cotlete de miel de 15 kilograme. Numai forță am. Pac, pac, pac! Tenis, muls oi, păscut, cutare, plus oile. Apoi dacă nu avem bani să cumpărăm carne, am tăiat un miel. Joc tenis frumos, joc și iarna. Electronice, electronice. Mâncăm electronice? Totul computer. Mâncăm computere? Computere, electronice. Bagă-le în pământ iarna”, declara Gigi Becali în urmă cu ceva timp

Noua slăbiciune auto a patronului de la FCSB

Gigi Becali este un împătimit al mașinilor luxoase, lăudându-se cu automobile Mercedes sau Maybach. Nu cu mult timp în urmă, acesta a declarat că a devenit fan Rolls-Royce, afirmând că nu va mai conduce vreodată o altă mașină. Este vorba despre un Rolls-Royce Ghost Black Badge, produs în 2022.

Mașina poate atinge viteza de 100 km/h în doar câteva secunde, iar prețul de achiziție al acesteia este unul uriaș, care poate ajunge chiar și la 500.000 de euro, începând de la 380.000 de dolari. Patronul roș-albaștrilor a vorbit, într-un interviu, despre acest automobil, lăudându-i dotările.

„Rolls-ul e Rolls. N-ai văzut că merg doar cu Rolls. Merg cu altceva? Nu mai pun mâna. Nu mă ating de altă mașină. De ce? E diferență mare între Rolls și alte mașini, ca de la cer la pământ. Când conduci un Rolls îți place, e ca și cum ai desena. Îți place să mergi cu ea. Te scoli și te gândești «Iau micul dejun și după mă duc în Rolls». E diferență mare între Rolls și restul mașinilor din lume”, spunea Gigi Becali, potrivit Fanatik

În anul 2023, milionarul care face legea la FCSB a fost implicat într-un accident auto. Acesta a scăpat teafăr, fără răni, de pe urma incidentului, iar mașina sa de lux nu a suferit daune majore.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare