Gigi Becali a numit primul jucător care semnează cu FCSB în vară: „Îi place mingea, nu fuge, îi rup chiloții”

După meciul FCSB – Rapid 2-2 de pe Arena Națională, Gigi Becali a dezvăluit numele primului jucător care va semna un contract cu echipa roș-albastră la finalul acestui sezon.

Este vorba de fapt despre o prelungire de contract, iar cel vizat este nimeni altul decât Valentin Crețu, fundașul dreapta în vârstă de 35 de ani despre care se spune, evident în glumă, că ar avea „9 vieți”.

Gigi Becali a anunțat că îi va prelungi din nou contractul lui Valentin Crețu, fotbalistul „greu de ucis” de la FCSB

Asta pentru că el a fost luat de mai multe ori în colimator în ultimele sezoane de finanțatorul liderului din Superliga, dar de fiecare dată a reușit cumva, beneficiind și de anumite conjuncturi favorabile, să reintre în grațiile acestuia.

Cel mai recent, în ultimele săptămâni, Crețu a profitat de faptul că Alexandru Pantea s-a accidentat, iar Nana Antwi nu a dat semne că s-ar fi adaptat foarte bine la FCSB. Astfel, experimentatul fundaș dreapta a devenit cam singura soluție pentru Elias Charalambous pe acea poziție și, cel mai important, a dat un randament destul de bun.

În acest context, Gigi Becali a anunțat duminică seară că a decis să îi prelungească din nou înțelegerea lui Valentin Crețu, cu 6 luni, urmând ca, în funcție de evoluțiile sale, fostul fotbalist de la Rapid sau Gaz Metan Mediaș, printre altele, ar urma să mai fie răsplătit și pe viitor în același mod.

„La Creţu n-ai văzut că îi rup chiloţii? A auzit că iar îi prelungesc contractul. O să îl mai prelungesc pe şase luni, ca să bage motor. Îi fac contract din 6 în 6 luni. Îi place mingea, nu fuge de minge”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro. 

Momentul se va produce la doar jumătate de an de la ultimul episod de acest gen

În iarna acestui an, lui Valentin Crețu i s-a prelungit din nou contractul la FCSB, după ce în primă fază a mers în cantonamentul din Antalya fără angajament. La momentul respectiv, fundașul dreapta a ținut să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru șansa acordată. 

„Da, m-am înțeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc și patronului pentru șansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani și jumătate și îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câștigăm campionatul să nu plec.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, și domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult și îi mulțumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine și mă bucură și suporterii pentru că am primit atâtea mesaje, mulți antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulțumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulțumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

(n.r. – Gigi Becali) Știe că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun și m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter și când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii și echipa”, a spus fotbalistul la momentul respectiv, potrivit prosport.ro. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare