Gică Hagi, prima reacție după apariția zvonurilor despre posibila sa plecare în Emiratele Arabe Unite. Ce a transmis „Regele”

Gică Hagi a oferit prima reacție, după apariția informațiilor despre o eventuală plecare a sa de la Farul Constanța. „Regele” a negat cu vehemență informațiile din spațiul public, liniștindu-i pe suporterii echipei de la malul mării.

În cursul zilei de vineri, au apărut zvonuri potrivit cărora impresarul lui Gică Hagi s-ar afla la Dubai, unde ar negocia plecarea fotbalistului din „Generația de Aur” în Orientul Mijlociu.

Gică Hagi s-a enervat și a oferit prima reacție: „Nu este nimic adevărat”

Răspunsul patronului-antrenor de la Farul Constanța nu a întârziat să apară, după informațiile conform cărora acesta ar fi gata să plece la un club din Emiratele Arabe Unite. „Regele” a dat de înțeles că acea veste este una falsă, în ciuda afirmațiilor sale din trecut, când Gică Hagi a spus că și-ar dori să antreneze o echipă puternică.

„În urma articolului apărut astăzi pe site-ul I am Sport, «Negocieri secrete pentru plecarea lui Gică Hagi de la Farul», preluat ulterior și de celelalte publicații de sport, doresc să precizez următoarele:

– Nu este nimic adevărat, nu a existat nicio discuție cu nimeni în acest moment despre o posibilă plecare a mea de la Farul.

– Chiar dacă am declarat că la un moment dat mi-aș dori să antrenez și o altă echipă, în acest moment nu a existat absolut nicio discuție pentru acest lucru”, a comunicat Gică Hagi, prin intermediul site-ului oficial al celor de la Farul Constanța.

Care a fost știrea inițială

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public recent, „Regele” ar fi primit o ofertă. Ar fi fost vorba despre o ofertă venită din Orientul Mijlociu, din zona Emiratelor Arabe Unite.

Valerio Giuffrida este impresarul lui Gică Hagi, iar zvonurile din presă l-au dat pe acesta deja prezent la masa tratativelor, în Dubai. Italianul conduce firma GG11, cea care a pus umărul, alături de Florin Manea, la realizarea transferului lui Radu Drăgușin la Tottenham.

Acum, după clarificarea situației, susținătorii Farului pot sta liniștiți: „Regele” nu pleacă nicăieri.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare