Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-1: „Să nu uitaţi un lucru: s-au schimbat 11 jucători”

Farul și CFR Cluj s-au anihilat reciproc în urma rezultatului de egalitate, 1-1, de sâmbătă seară. Echipa lui Gică Hagi luptă în continuare pentru un loc în play-off.

„Regele” a explicat că Farul nu mai poate repeta evoluţiile de anul trecut, când a devenit campionaă, din cauză că a pierdut mai mulţi jucători.

A vândut ca să plătească

Gică Hagi a explicat, după meciul cu CFR Cluj, 1-1, de ce Farul are o altă faţă în acest sezon.

„Meritam victoria, am făcut un meci foarte bun. Am alergat până în ultimele minute, am pus presiune, au şi ei jucători valoroşi. Le-am ridicat moralul, trebuie să mergem înainte.

Nu suntem aici să dăm vina pe cineva. Toată echipa a muncit, adversarul era foarte bun, e calificat în play-off. Trebuia să marcăm mai multe goluri. Aşa e fotbalul, ce să-i faci?

I-am lăsat puţin să ne domine, le-am spus să nu-i lăsăm să vină peste noi.

Ne odihnim, fotbalul merge înainte. Simt că echipa nu are continuitate cum avea anul trecut. Ştim să jucăm fotbal, să nu uitaţi un lucru: s-au schimbat 11 jucători. Nu că vrea Farul, dar trebuie.

Ca să-mi plătesc oamenii, trebuie să facem lucrul ăsta. Poate intrăm în play-off în ultima etapă.

Adrian Mutu vine din numărul 10, e disciplinat, vine din Italia. El e un antrenor tânăr, foarte bun”, a declarat Hagi după partida cu CFR Cluj, 1-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare