Gică Hagi a plecat și el în Germania! Ianis Hagi poate debuta mâine la EURO 2024, sub privirile tatălui său

Duminică, 16 iunie, cu o zi înaintea debutului României la EURO 2024, Gică Hagi a plecat cu avionul spre Germania.

Gică Hagi a zburat spre Germania

Așa cum s-a întâmplat și la EURO 2019, când a fost prezent în Italia pentru a-și susține fiul, Gică Hagi a repetat obiceiul și a luat avionul spre Germania de această dată. „Regele” s-a prezentat în aeroportul din Otopeni, iar oamenii au profitat de prezența fostului mare internațional și au făcut poze cu acesta.

Rămâne de văzut dacă Gică Hagi îl va vedea pe Ianis Hagi din primul minut cu Ucraina, în duelul programat mâine, de la ora 16:00. Un lucru este cert însă: fiul „Regelui” va purta tricoul cu numărul 10 pe parcursul EURO 2024, unul cu totul și cu totul special pentru Hagi senior.

Tot astăzi, Mircea Lucescu a zburat și el către Germania, acolo unde va urmări România pe perioada turneului final.

Gary Lineker, despre Gică Hagi: „Absolut genial”

Înaintea turneului final din Germania, televiziunile din Anglia au analizat naționalele prezente la EURO 2024. Actualul specialist tv, Gary Lineker, consideră că Ianis Hagi este jucătorul – vedetă al României și cel care are capacitatea de a produce surpriza din tabăra lui Edi Iordănescu.

Totodată, Lineker l-a amintit și pe Hagi senior, despre care a spus că a fost un adevărat geniu ca fotbalist.

„Unul dintre jucătorii lor vedetă este Ianis Hagi, care este jucător la Rangers. Este fiul lui Gheorghe Hagi, care a fost un fotbalist absolut genial”a spus Gary Lineker.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare