Gică Hagi a fost luat la ochi de ucraineni după declarația făcută la finalul meciului direct de la EURO 2024: „Pur și simplu aberează”

După ce România a învins Ucraina cu scorul de 3-0 la EURO 2024, Gică Hagi a opinat că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au puterea de a se impune și în următoarea partidă de la turneul final din Germania, cea cu Belgia de sâmbătă.

„Regele” a ținut să amintească faptul că recent chiar a spus că echipa națională va obține două victorii în primele două partide de la acest Campionat European, înainte de startul competiției.

Gică Hagi, ironizat în presa din Ucraina pentru pronosticul făcut în perspectiva meciului României cu Belgia de la EURO 2024

După jocul excelent prestat în jocul cu Ucraina, managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul și-a menținut părerea inițială, așa cum era și firesc să se întâmple în măsură destul de mare, în contextul dat.

„Eu am spus că o să luăm șase puncte în primele meciuri. E o victorie. Nimeni nu se aștepta să fie așa de clară. Echipa a jucat ce trebuie. Au făcut ce trebuie. Au câștigat un meci fenomenal. Totul a fost perfect în seara asta.

Hai să ne bucurăm de meciul acesta. E o seară minunată. Băieții să rămână cu picioarele pe pământ. Pe noi trebuie să ne intereseze ce facem noi. Am văzut că toate echipele sunt foarte valoroase. Meciul se decide pe teren.

Atunci trebuie să arăți că ești mai bun decât adversarul. La un EURO poate câștiga orice echipă. Jucătorii s-au depășit azi. E meritul tuturor. După ce câștigăm și cu Belgia, o să merg acasă. Echipa e importantă. Se vorbește de un grup foarte bun”, a spus Gică Hagi în cursul zilei de luni, la destul de puțin timp de la încheierea meciului România – Ucraina 3-0, potrivit digisport.ro.

Această declarație a lui Hagi a ajuns și în atenția unei părți a presei din Ucraina, iar fostul mare fotbalist a fost chiar ironizat într-o proporție destul de mare pentru ea.

Jurnaliștii de la ukrfootball.ua au apreciat că, dacă ar fi să se încreadă în pronosticul oferit de Hagi, belgienii ar trebui să se pregătească suplimentar pentru partida cu România de sâmbătă. „Belgia să se pregătească. Legenda fotbalului românesc a ieșit în evidență cu o afirmație ambițioasă”, a titrat sursa citată anterior.

Fanii ucraineni au fost chiar și mai duri: „Maradona aberează”

De asemenea, analiza făcută de „Rege” a fost comentată și pe X, fostul Twitter, de către diferiți fani ucraineni, dar acolo părerile au fost împărțite:

„Maradona (n.r. Gică Hagi, supranumit pe vremea când era fotbalist Maradona din Carpați) pur și simplu aberează”, a scris un utilizator, în vreme ce un altul a apărat poziția exprimată de „Rege”: „Are dreptul să ridice așteptările. Chiar dacă, cel mai probabil, nu vor câștiga, tot are dreptul să facă asta”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare