Gică Hagi a dat ultimele detalii despre situațiile lui Denis Alibec și Louis Munteanu! De ce l-a pierdut pe David Kiki în favoarea lui Gigi Becali

Gică Hagi, managerul tehnic și acționarul majoritar de la Farul Constanța, a vorbit din nou despre situațiile lui Denis Alibec și Louis Munteanu.

Primul și-a încheiat contractul cu Muaither, grupare din Qatar, și este dorit în prezent înapoi la fosta campioană a României, dar și înapoi la FCSB. De asemenea, al doilea ar avea în acest moment aceleași două variante, plus Rapid, pentru sezonul viitor, doar că el aparține în continuare de Fiorentina.

Gică Hagi, noi detalii despre Denis Alibec și Louis Munteanu, dar și despre plecarea lui David Kiki

De asemenea, „Regele” a explicat și de ce a ajuns Farul Constanța să îl piardă liber de contract pe fundașul stânga David Kiki, cel care în principiu ar urma să semneze cu FCSB în viitorul apropiat.

„(n.r. despre situația lui Denis Alibec) Am vorbit cu el. Noi suntem deschiși oricând. Deocamdată, are Campionatul European în față și prioritatea este să își găsească ceva afară. În țară, vine la noi, da. Sper să vină la noi.

Kiki își dorea foarte mulți bani, a jucat foarte bine la noi, avea pretențiile lui, pe care noi nu puteam să le îndeplinim.

(n.r. despre Louis Munteanu) Cred eu că o să discute cu Fiorentina și după o să vadă opțiunile din țară. Noi nu putem să intrăm să concurăm cu cineva din țară. Niciodată. Obiectivul clubului numarul 1 pleacă de la o academie foarte bună și după aceea ei trebuie să se ducă. Salariile pe care noi le plătim nu sunt cele mai bune din România. Sfatul meu e să se ducă la o echipă la care să joace, să fie în primii 14-15 jucători meci de meci, să aibă continuitate, ca să crească.

(n.r. despre o eventuală convocare a lui Louis Munteanu în lotul României pentru EURO 2024) A jucat foarte bine, era un jucător dominant, cu personalitate. Nu gestionez, nu sunt acolo. Există o concurență totdeauna. Eu nu evaluez, nu sunt acolo în momentul de față.

„Regele” a vorbit și despre posibile vânzări de jucători

(n.r. dacă va vinde anumiți jucători pe sume importante în această vară) Vom vedea, nu știu. Sunt, avem, jucători tineri, sunt discuții, dar concret ceva nu până în momentul de față. Mazilu se va întoarce acolo (n.r. la Brighton and Hove Albion) și bineînțeles că îi vor căuta o oportunitate foarte bună ca el să joace.

A luat contactul cu ce e afară, ușor-ușor să se adapteze la ce înseamnă Europa. Să joace, o dată titular, o dată să intre, probabil o să îi găsească spațiu la o echipă. Poate să facă diferența fără doar și poate. Noi suntem în România. Costa 30 sau 50 de milioane dacă era la nivelul european”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare