George Puşcaş, făcut praf din cauză că a prins lotul pentru EURO 2024: „Dă un gol la 4 ani şi noi îi lăsam acasă pe Alex Mitriţă şi pe Louis Munteanu”

Lotul lărgit conturat de Edi Iordănescu înainte de EURO 2024 a stârnit dezbateri aprinse. Absenţa lui Alex Mitriţă pare a fi cea mai contestată decizie, dar există opinii critice şi asupra prezenţei unui anumit jucător jucător.

George Puşcaş a avut un sezon modest în Italia, la Bari, dar chiar şi aşa a prins „trenul” pentru turneul final din Germania.

Puşcaş, preferat în faţa lui Mitriţă şi Louis Munteanu

Dincolo de pedeapsa aplicată lui Mitriţă, selecţionerul Edi Iordănescu l-a uitat şi pe Louis Munteanu, care a evoluat la Farul, unde a fost împrumutat de Fiorentina.

Comentatorul TV Cosmin Băleanu nu înţelege convocarea lui George Puşcaş.

Trebuia sa scoţi pe cineva. Pe oricare dintre atacanţi, ca să îl aduc pe Louis Munteanu. Dar ce e aici, o mânăstire, o biserică? Nu şi-au luat primele? Ce e aici?

Cum să joace Puşcas în această echipă? Ce îl recomandă? Spune-mi un argument, nu joacă nimic niciunde. Nu am nimic cu băiatul, n-am schimbat o vorbă cu el, dar nu joacă niciunde! Vine la naţională, nu joacă nimic şi vine în continaure. Dă un gol la 4 ani şi noi îl lăsam acasă pe Mitriţă şi pe Louis Munteanu”, a spus Cosmin Băleanu la Orangesport.

Edi Iordănescu, ţinta numărul 1

Sorin Cârţu, fost antrenor şi preşedinte la CSU Craiova, l-a criticat şi el pe selecţioner pentru opţiunea controversată de a-l lăsa acasă pe Alex Mitriţă.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a declarat Sorin Cârţu, conform gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare