George Pușcaș a fost operat! Bari a anunțat cât lipsește atacantul României

George Pușcaș (28 de ani) s-a accidentat în meciul Bari – Pisa (0-0), disputat săptămâna trecută. Atacantul României s-a ales cu o fractură a unui deget de la mână și a avut nevoie de operație.

George Pușcaș, operat după accidentarea din meciul cu Pisa

Aflat la Bari sub formă de împrumut, George Pușcaș a încercat să se impună la actuala formație pentru a prinde un loc în echipa României pentru EURO 2024. Cu toate acestea, atacantul a fost urmărit de ghinion în urmă cu o săptămână și s-a accidentat, însă, din fericire, urmează să revină rapid pe teren.

Prin intermediul unui comunicat, Bari a anunțat că Pușcaș a fost operat cu succes și urmează să revină la antrenamente alături de colegii săi, după o săptămână de repaus.

SSC Bari anunță că George Pușcaș a fost operat după fracturarea celui de-al 4-lea matacarpus al mâinii stângi, care a survenit în timpul meciului cu Pisa, sâmbata trecută.

Operația, efectuată la centrul de chirurgie al Institutului Humanitas din Milano, a avut succes, iar cursul postoperator a fost fără incidente. După o primă săptămână de odihnă, atacantul român va putea relua treptat activitatea folosind un bandaj special„, a anunțat Bari.

George Pușcaș, unul dintre atacanții lui Edi Iordănescu la naționala României

Chiar dacă evoluțiile sale nu au fost unele convingătoare, George Pușcaș s-a aflat mereu printre fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu la meciurile naționalei. Alături de fotbalistul lui Bari, selecționerul s-a mai bazat pe Denis Alibec, Florin Tănase sau Denis Drăguș.

Cel mai probabil, George Pușcaș se va număra printre jucătorii prezenți la turneul final din Germania.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare