Gabi Balint nu crede în „pariul” lui Gigi Becali! Ce părere are despre transferul lui Daniel Popa la FCSB

Daniel Popa (28 de ani) este ca și transferat la echipa patronată de Gigi Becali (66 ani).

Gabi Balint (61 de ani) nu are o părere bună despre posibilul transfer făcut de patronul FCSB-ului și nu se înțelege de ce atacantul nu a ajuns până acum la o echipă de top din SuperLigă.

Gabi Balint, „Pe el nu l-am văzut foarte bun la combinații”

În acest sezon, Daniel Popa a reușit 11 goluri în tricoul celor de la Universitatea Cluj. Evoluțiile sale pe tot parcursul campionatului au creat un interes pentru FCSB. Românul are o clauză de reziliere a contractului de 300.000 de euro, însă, patronul roș-albaștrilor speră ca suma acestuia să mai scadă.

Fostul fotbalist, Gabi Balint, este de părere că Daniel Popa nu este un jucător care ar putea să se integreze în planurile de joc ale FCSB-ului pentru Champions League.

„E un jucător de contraatac mai mult, de asta a făcut treabă la echipele mici. Echipele mici se apărau și el ieșea foarte bine pe contraatac, a marcat multe goluri. FCSB e echipa care încearcă să impună jocul și să aibă multe atacuri poziționale. Pe el nu l-am văzut foarte bun la combinații.

Calități are și, până la urmă, nu este pariul antrenorilor sau al lui Mihai Stoica, pentru că ei nu erau de acord cu venirea lui. E pariul patronului, ei vor ceva mai mult. Ei pot propune niște jucători, dar patronul decide”” a spus Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

Ilie Dumitrescu, „FCSB nu are un 9 ca el”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul atacantului la FCSB explicând că atacantul român poate reprezenta un câștig pentru campioana României. Totul depinde de cum va fi integrat Popa la echipă. 

„Este un jucător care s-a remarcat. Are o dezinvoltură. Dacă te uiți la golurile lui, sunt niște execuții senzaționale. 

Este un jucător de careu, FCSB nu are un 9 ca el. Are și calități fizice, are potențial în ultimii 20 m, cred în copilul ăsta, aleargă bine, are forță în duelurile unu la unu. E un copil cuminte, se pregătește, un caracter frumos. Are nevoie și de puțină încredere. Dacă îl iei tare.. trebuie să gestionezi bine situația.” a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare