Ilie Dumitrescu are încredere în transferul lui Daniel Popa la FCSB! „Are potențial în ultimii 20 m, cred în copilul ăsta”

FCSB a realizat al doilea transfer din această vară, Daniel Popa (28 de ani) de la U Cluj. Gigi Becali le va achita celor de la U Cluj clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Atacantul, în prezent la U Cluj, a impresionat în acest sezon și l-a convins pe patronul celor de la FCSB.

Ilie Dumitrescu, „FCSB nu are un 9 ca el”

Potrivit fanatik.ro, cât timp va face parte din formația roș-albastră, Popa va primi un salariu lunar de 16.000 de euro. Acest salariu este cu 4.000 de euro în plus față ce suma pe care o câștiga la U Cluj.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre transferul atacantului la FCSB explicând că atacantul român poate reprezenta un câștig pentru campioana României. Totul depinde de cum va fi integrat Popa la echipă. 

„Este un jucător care s-a remarcat. Are o dezinvoltură. Dacă te uiți la golurile lui, sunt niște execuții senzaționale. 

Este un jucător de careu, FCSB nu are un 9 ca el. Are și calități fizice, are potențial în ultimii 20 m, cred în copilul ăsta, aleargă bine, are forță în duelurile unu la unu. E un copil cuminte, se pregătește, un caracter frumos. Are nevoie și de puțină încredere. Dacă îl iei tare.. trebuie să gestionezi bine situația.” a declarat fostul jucător român, la Digi Sport.

Gigi Becali: ”Popa este pariul meu”

Înaintea anunțului venit din partea președintelui lui U Cluj, Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu reprezentanții jucătorului și transferul acestuia la FCSB este ca și rezolvat.

„Cu Daniel Popa deja am negociat, doar trebuie să vorbim cu clubul. Dacă are o clauză, impresarul jucătorului poate să … nu am luat legătură cu jucătorul, am vorbit cu impresarul.

Popa este pariul meu, o să vedeți. Nu costă mult, e pariul meu. Mie îmi placea de Popa de când era la Dinamo.” a declarat patronul FCSB-ului.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare