FOTO & VIDEO. Denis Alibec a furat toate privirile la Arena Națională! Cum s-a prezentat la meciul „Generației de Aur”. Premierul Marcel Ciolacu nu a ratat marele eveniment

Denis Alibec nu a ratat marele eveniment reprezentat de „meciul de retragere” al „Generației de Aur”, desfășurat sâmbătă seară pe Arena Națională.

Atacantul în vârstă de 33 de ani, liber de contract după despărțirea de qatarezii de la Muaither, dar care chiar și așa a fost inclus de selecționerul Edi Iordănescu în lotul preliminar pentru EURO 2024, a atras atenția asupra sa cu aproximativ o oră înainte de startul jocului.

Denis Alibec, în tricoul lui Gică Hagi la „meciul de retragere” al „Generației de Aur”

Asta pentru că el a ales să se prezinte la acest eveniment îmbrăcat într-unul dintre tricourile comercializate special pentru acest meci, cu numărul 10 și numele „tatălui” său spiritual Gică Hagi pe spate.

Marcel Ciolacu a fost de asemenea prezent pe Arena Națională

De asemenea, acest moment cu totul special nu a fost ratat nici de anumiți reprezentanți de vârf ai clasei politice din Românie, în frunte chiar cu premierul Marcel Ciolacu.

În plus, chiar și străinii care activează în prezent în fotbalul românesc au ținut neapărat să fie prezenți pe Arena Națională pentru acest eveniment. Zeljko Kopic, antrenorul croat al lui Dinamo, a explicat că și-a dorit foarte mult să ajungă pentru a-i vedea pe Gică Hagi și Jose Mourinho.

„Am venit să văd legendele României, să îmi arăt respectul față de toți, în mod special pentru a-l vedea pe Hagi pe teren și, da, pentru a mă bucura de meci. Cred că este un lucru extraordinar, sunt mulți oameni, stadionul va fi plin, este un lucru foarte frumos să îi vedem din nou pe teren după mulți ani.

Vreau să îl văd pe Mourinho de asemenea. Din echipa României, cu siguranță este Hagi, dar și celelalte legende. Am un respect foarte mare pentru Mourinho.

(n.r. dacă este aceasta o modalitate de relaxare înaintea returului cu Csikszereda) Da, pentru noi luni este un meci foarte important, trebuie să rămânem concentrați și să fim la cel mai bun nivel pentru a încheia treaba.

Da, am urmărit Cupa Mondială (n.r. cea din 1994), știți cum e, eram copii, fiecare Cupă Mondială generează noi sentimente, noi energii. (n.r. despre faptul că România a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Mondiale din 1998 de Croația) Da, da, ăsta este fotbalul, am făcut performanțe bune la ultimele Cupe Mondiale, ne-am descurcat bine, sper ca România să facă la fel, în special acum, la Campionatul European, sper să văd România în formă bună și să obțină rezultate bune”, a spus el.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare