FOTO | Maciel a marcat poate golul anului, sub ochii lui Gică Hagi! Cui i-a dedicat reușita cu Farul

Frederic Maciel (29 de ani) a reușit poate golul sezonului. Atacantul celor de la Oțelul a marcat cu un lob fabulos în partida cu Farul, care a contat pentru runda 27 din Superliga.

Oțelul a venit la Ovidiu pentru a-și juca poate ultima carte în lupta pentru playoff. Gălățenii nu au avut parte nici de ajutorul lui Dorinel Munteanu, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul trecut, 1-3 cu Dinamo.

Maciel a marcat poate golul anului, sub ochii lui Gică Hagi

Budescu a deschis scorul din penalty, în minutul 31, iar lucrurile păreau rezolvate pentru gazde și imposibile pentru oaspeți.

Totul, până în minutul 67, când Maciel a inventat una dintre loviturile sezonului. Atacantul portughez, venit în iulie 2023, de la Torreense, a trimis o boltă peste Buzbuchi, iar mingea s-a dus direct în vinclul porții.

Imediat după gol, Maciel a fost felicitat de colegi și a afișat un mesaj cu dedicație pentru Dorinel Munteanu: ”Alături de Mister”.

Dorinel Munteanu, suspendat și bolnav

Dorinel Munteanu nu a putut participa la duelul cu fostul său coleg de la națională. Suspendat, antrenorul Oțelului a primit și recomandarea medicilor, de a sta la domiciliu, din cauza unei traheobronșite cu viroză respiratorie şi nevralgie Arnold.

”Galaţi a pierdut doar două meciuri în deplasare. Poate cel mai puternic adversar pe care îl întâlnim. Două meciuri…mi se pare un lucru extraordinar. Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo, ne aşteaptă un meci foarte greu. Antrenorul are partea lui, el decide…dar probabil va urmări meciul, va da indicaţii, are încredere în staff-ul lui”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

  • 134 de meciuri are Dorinel Munteanu în tricoul naționalei. Este cel mai selecționat român, alături de Gică Hagi, cu 124 de prezențe.

ECHIPELE DE START

FARUL: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – R. Deaconu, Queiros, Grameni – Rivaldinho, Munteanu, Budescu
Rezerve: Șt. Mușat, Sîrbu, Boli, Gustavo Marins, Grosu, Dănuleasa, Nedelcu, Cr. Ganea, Vînă, Banu, Cojocaru, Stoian
Absenți: T. Băluță (accidentat),
Antrenor: Gheorghe Hagi

OȚELUL: Pap – Rus, Cisse, Lovric, Gomes – Cisotti, Zivulic, Teles – Maciel, Rusevic, Pop
Rezerve: Stoian, Cîrjan, Jardan, Panait, Bordun, Zhelev, Ghiocel, Farcaș, Yabre, Gaitan, Lameira, Malle
Absent: Dur-Bozoancă (accidentat)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare