FOTO. Iubitul zace la morgă, iar Aryna Sabalenka petrece alături de fostul Mădălinei Ghenea. Jucătoarea de tenis a uitat rapid de drama lui Konstantin Koltsov

Aryna Sabalenka nu pare prea afectată de moartea dramatică a iubitului său, fostul hocheist bielorus Konstantin Koltsov, moment care s-a petrecut deja cu aproape trei săptămâni în urmă, când el a mers s-o însoțească pe jucătoarea de tenis în vârstă de 25 de ani la turneul WTA 1000 de la Miami.

Nu doar că sportiva aflată în prezent pe locul 2 în clasamentul mondial a participat la competiția din Florida în ciuda veștii tragice primite cu puțin timp înainte, dar acum dă semne clare că a reușit să treacă deja peste acel episod dramatic și a găsit puterea de a se bucura din nou din plin de viață.

Aryna Sabalenka se bucură din nou de viață, alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea, la nici trei săptămâni de la decesul tragic al partenerului său

În cursul zilei de vineri, în mediul online a circulat o fotografie în care Aryna Sabalenka apare, zâmbitoare, alături de tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, fostul iubit al româncei Mădălina Ghenea. Cei doi se aflau în acel moment în avion, cel mai probabil, în drum spre un turneu la care urmează să participe în perioada imediat următoare.

Sursă foto: Instagram

Acest moment s-a petrecut în contextul în care fosta soție a lui Konstantin Koltov, Yulia Mikhailova, a lansat recent un apel disperat în Belarus, din cauza faptului că își dorește să organizeze o ceremonie de înmormântare așa cum se cuvine pentru fostul sportiv, dar nu știe când trupul neînsuflețit al acestuia va ajunge în orașul natal Minsk.

Apelul disperat făcut recent de către fosta soție a lui Konstantin Koltsov

El este ținut în continuare la o morgă din Miami, de aproape trei săptămâni, pentru că ancheta este încă în desfășurare, iar cei care o instrumentează trebuie să afle dacă a fost vorba despre un suicid, o cădere accidentală de la balcon sau o crimă.

„Pe 18 martie, copiii mei și-au pierdut tatăl… Au trecut trei zile, dar nu a ajuns la cunoștință. Vă mulțumim tuturor pentru căldură și sprijin în această perioadă dificilă. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere. Știu că pentru mulți dintre voi Konstantin a fost o persoană apropiată, un prieten, un tovarăș de distracție și aș vrea să vă luați rămas bun de la el cu demnitate. Înmormântarea va avea loc la Minsk. Până acum, din păcate, nu vă pot spune data exactă”, a transmis recent Yulia Mikhailova prin intermediul rețelelor sociale, mesajul ei fiind preluat ulterior de presa din Belarus. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare