FOTO. Cine a câștigat titlul de „antrenorul anului” în Superliga. Alegerea generează mari polemici în spațiul public

A fost ales „antrenorul anului” în Superliga, iar decizia, deși destul de controversată, era așteptată în măsură destul de mare, ca urmare a structurii clasamentului final din acest sezon.

Elias Charalambous a reușit să le aducă celor de la FCSB primul titlu după o pauză de nouă ani și a fost răsplătit așa cum se cuvenea pentru această performanță.

Elias Charalambous, antrenorul sezonului în Superliga

Antrenorul cipriot în vârstă de 43 de ani a fost desemnat cel mai bun tehnician din Superliga în stagiunea recent încheiată, o alegere care în principiu ar urma să nască destul de multe polemici în spațiul public în perioada următoare.

Asta pentru că, după cum se știe deja destul de bine, fostul fundaș stânga a fost oricum și până în prezent destul de aspru criticat pentru faptul că se presupune că nu ar avea el mereu ultimul cuvânt de spus în deciziile importante pe partea tehnică, ci de fapt ar fi nevoie de acordul lui Gigi Becali în acest sens, aspect care de altfel a și fost recunoscut de patronul de la FCSB în mai multe rânduri.

Tehnicianul de la FCSB a fost aspru criticat în mai multe rânduri de-a lungul stagiunii recent încheiate

Chiar și în aceste condiții, Elias Charalambous a dat dovadă de fair-play după ce a câștigat campionatul prin faptul că nu a dorit să le răspundă criticilor săi. Din contră, el chiar a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa lor.

„În primul rând, îmi cer scuze că am întârziat, știți situația de afară. Sunt foarte fericit, foarte mândru de jucători și de fani. Jumătate din România, poate chiar toată țara, se bucură. Unii oameni nu au reușit să intre pe stadion astăzi. Sunt atât de fericit și mândru pentru toți, în special pentru jucători, pentru cât au muncit. Am avut parte de stabilitate. Asta cred că a făcut diferența. Aceste momente de acum sunt pentru ei. Vă mulțumesc vouă jurnaliștilor pentru relația pe care am avut-o pe parcursul sezonului. Vom merge să sărbătorim acum, cu siguranță.

A fost un an în care am fost departe de familia mea, este frumos că acum au venit să se bucure alături de mine. Sunt zile frumoase, pe care le vom ține minte pentru întreaga viață. Nu toată lumea trebuie să vorbească frumos despre tine. După cum a spus Iisus Hristos, trebuie să respectăm și să iubim pe toată lumea. Nu am nimic de spus. Dumnezeu să îi binecuvânteze pe toți.

Pot să vorbesc puțin (n.r. limba română), înțeleg doar când vreau (n.r. râde), dar încep să înțeleg, să vorbesc puțin. Îi mulțumim lui Iisus Hristos pentru tot, fără El nu am fi putut face nimic. Când am venit aici, am avut niște momente dificile. Ca să poți să obții ceva, trebuie să treci prin situații dificile. Este normal, așa e în viață. La final, când câștigi, sunt cele mai bune momente. Ce s-a întâmplat în seara asta a fost ceva grozav, avem timp să ne bucurăm acum. Dar e fotbal, nu avem prea mult timp la dispoziție, începe un nou sezon”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă de după acel meci cu CFR Cluj de pe Arena Națională.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare