Fotbalistul parior, gata să se întoarcă în fotbalul românesc. Două echipe din primul eșalon ar fi interesate de serviciile sale

În urmâ cu aproximativ un an, Cosmin Achim (28 de ani) a fost implicat într-un scandal de amploare. Fotbalistul a fost dat de gol chiar de fosta prietenă. Aceasta a susținut că Achim paria sume uriașe la pariuri sportive, chiar și pe meciurile echipei sale.

Cosmin Achim are șansa de a se întoarce în SuperLigă

Comisia de Integritate a FRF a decis să-l suspende pentru un an de zile și să-l amendeze cu 150.000 de lei. În această vară, suspendarea lui Cosmin Achim a expirat și este din nou disponibil.

Odată ce a devenit disponibil pentru a juca fotbal, Cosmin Achim a fost imediat contactat.

Potrivit celor de la prosport.ro, Unirea Slobozia caută să-și întărescă defensiva pentru debutul în Superligă, iar fotbalistul de 29 de ani este în fruntea listei de achiziții.

Mai mult decât atât, Cosmin Achim are parte și de o ofertă din afară. Acesta este ademenit și de Eugen Trică, tehnicianul care a preluat-o curând pe Sohar Club din Oman.

Conform sursei citate, în zilele următoare, fotbalistul va decide la ce echipă va juca în continuare.

Petrolul Ploiești l-a prezentat pe Sanjin Alagic

În cursul zilei de miercuri, 10 iulie, gruparea ploieșteană a anunțat oficial transferul lui Sanjin Alagic prin intermediul rețelelor de socializare. Bosniacul deține licența UEFA pro și va colabora cu Topal pe banca celor de la Petrolul. Clubul a fost preluat de un grup de investitori din Turcia și trece prin câteva schimbări pentru a forma cea mai bună echipă.

În acte, Alagic este antrenorul Petrolului, însă Mehmet Topal va răspunde de rezultatele echipei.

„Bun venit, Sanjin Alagic!
Tehnicianul bosniac Sanjin Alagic este noul membru al staff-ului tehnic al echipei noastre. În vârstă de 46 ani, deținător al licenței UEFA Pro, Alagic va colabora, astfel, cu Mehmet Topal pe banca tehnică a „galben-albaștrilor” în sezonul 2024-2025.

Născut la Sarajevo, Alagic a fost antrenor secund la naționala U21 a Bosniei, în perioada 2016-2019, iar ca antrenor principal a activat, la nivel de seniori, la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya). Ultima dată, Alagic a lucrat în cadrul clubului Velez Mostar. De-a lungul carierei a mai activat la Academiile grupărilor FK Sarajevo (Bosnia), Al-Ahli (Bahrain), Al-Salmiya (Kuweit) și SC Qadsia (Kuweit).

Dobrodošli, Sanjin Alagic!” au transmis oficialii de la Petrolul pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare