Mehmet Topal NU are licența PRO! Cine va fi „principal” la Petrolul

Petrolul Ploiești are un nou antrenor cu licență PRO. Tehnicianul bosniac Sanjin Alagic (46 de ani) este noul membru al staff-ului tehnic. Acesta îl va ajuta pe Mehmet Topal, antrenorul principal al „Lupilor Galbeni”.

Petrolul Ploiești l-a prezentat pe Sanjin Alagic

În cursul zilei de miercuri, 10 iulie, gruparea ploieșteană a anunțat oficial transferul lui Sanjin Alagic prin intermediul rețelelor de socializare. Bosniacul deține licența UEFA pro și va colabora cu Topal pe banca celor de la Petrolul. Clubul a fost preluat de un grup de investitori din Turcia și trece prin câteva schimbări pentru a forma cea mai bună echipă.

În acte, Alagic este antrenorul Petrolului, însă Mehmet Topal va răspunde de rezultatele echipei.

„Bun venit, Sanjin Alagic!
Tehnicianul bosniac Sanjin Alagic este noul membru al staff-ului tehnic al echipei noastre. În vârstă de 46 ani, deținător al licenței UEFA Pro, Alagic va colabora, astfel, cu Mehmet Topal pe banca tehnică a „galben-albaștrilor” în sezonul 2024-2025.

Născut la Sarajevo, Alagic a fost antrenor secund la naționala U21 a Bosniei, în perioada 2016-2019, iar ca antrenor principal a activat, la nivel de seniori, la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya). Ultima dată, Alagic a lucrat în cadrul clubului Velez Mostar, iar de-a lungul carierei a mai activat la Academiile grupărilor FK Sarajevo (Bosnia), Al-Ahli (Bahrain), Al-Salmiya (Kuweit) și SC Qadsia (Kuweit).

Dobrodošli, Sanjin Alagic!” au transmis oficialii de la Petrolul pe pagina oficială de Facebook.

Cine este mijlocașul francez care tocmai a semnat cu Petrolul Ploieşti

Mehmet Topal a mai reuşit un transfer la Petrolul Ploieşti. Prahovenii l-au adus pe Tidiane Keita (27 de ani), un fotbalist francez care s-a remarcat în ligile inferioare din Hexagon.

Tidiane Keita a semnat, cu Petrolul, un contract valabil pe trei ani.

Noua achiziţie a „lupilor” evoluează pe postul de mijlocaş central. Până acum, a jucat numai în Franţa. Ultima dată la USL Dunkerque, în eşalonul secund francez, formaţie pentru care a bifat 26 de prezenţe pe parcursul stagiunii precedente, Tidiane Keita a mai jucat pentru Toulouse B, US Albi, US Colomiers şi US Orleans.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare