Fostul fotbalist din Ghencea, neimpresionat de titlul câștigat de FCSB. Campionii au fost făcuți praf!

FCSB a reușit performanța de a se impune în acest sezon de SuperLiga, după o pauză lungă de nouă ani. Prestațiile roș-albaștrilor au fost unele de invidiat pe parcursul actualei stagiuni, iar adversarele i-au ajutat pe campioni să cucerească titlul, încurcându-se uluitor în multe momente. Astfel, echipa lui Gigi Becali a devenit, din punct de vedere matematic, „regina” competiției cu patru etape înainte de sfârșitul sezonului.

Un fost jucător din Ghencea a abordat subiectul reușitei fotbaliștilor lui Elias Charalambous, declarându-se neimpresionat de aceasta.

Titlul obținut de FCSB, egal cu zero pentru Iosif Rotariu

Iosif Rotariu și-a exprimat poziția în legătură cu titlul cucerit de FCSB. Potrivit spuselor sale, elevii lui Elias Charalambous nu au făcut nimic special în acest sezon.

Singurul merit al roș-albaștrilor, conform afirmațiilor lui Rotariu, este acela că au știut să profite de momentele în care adversarii s-au prezentat lamentabil. În opinia sa, prestațiile bucureștenilor din actuala stagiune au lăsat mult de dorit.

„Poate să rămână în memorie că au luat titlul după foarte mult timp, dar nu pentru faptul că au jucat un fotbal extraordinar.

Mi s-a părut slab și au câștigat datorită nerealizărilor Rapidului, CFR-ului, nu că au dominat campionatul sau că au jucat fotbal la un nivel ridicat. Nu cred că va rămâne în istoria nimănui, e un campionat câștigat și cam atât”, a comunicat Iosif Rotariu, conform iAMsport.ro.

Iosif Rotariu a abordat și situația nepotului său, Dorin, dat afară de la FCSB

Dorin Rotariu s-a aflat în lotul campioanei SuperLigii timp de doar trei luni. Fotbalistul ofensiv de 28 de ani a ajuns în tabăra roș-albastră la cererea lui Gigi Becali. Totuși, jucătorul nu l-a impresionat pe patron. A evoluat în doar șapte partide pentru FCSB, după care i-a fost reziliat contractul.

Ulterior, fostul atacant de la Dinamo a optat pentru a merge la Timișoara. Acolo, Dorin Rotariu s-a pregătit alături de echipa din Liga a 3-a.

Unchiul său, Iosif Rotariu, a discutat despre situația acestuia. Fostul mare jucător a dezvăluit că Dorin Rotariu țintește un transfer în străinătate. Se pare că experiențele din țara natală i-au ajuns până peste cap fotbalistului, care dispune de oferte din afara României.

„Dorin se antrenează cu Poli Timișoara, în fiecare zi, la Timișoara. A avut ceva oferte, dar nu a mai vrut să joace în România.

(n.r. dacă vrea să rămână la Timișoara) Nu, exclus, are 28 de ani, în străinătate, da. Nu știu prea multe, dar sunt ceva oferte, el trebuie să aleagă. Eu cred că sunt mai mari șanse să meargă în străinătate (n.r. decât în România).

Acum, când o să înceapă mercato în toată Europa, probabil se va grăbi să prindă perioada de pregătire, nu va sta el până la final”, a spus Iosif Rotariu, potrivit sursei menționate anterior.

  • La acest moment, cota de piață a lui Dorin Rotariu este de 350.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare