Florinel Coman mai are de așteptat! Când debutează oficial la Al-Gharafa și programul primelor etape din Qatar

Florinel Coman (26 de ani) a ajuns în Qatar și urmează să semneze contractul cu Al-Gharafa, echipa pentru care va evolua în următorii 3 ani.

Noul sezon din Qatar începe pe 9 august

Florinel Coman nu a avut parte de prea multă vacanță în această vară. Fotbalistul a încheiat sezonul cu FCSB, apoi s-a alăturat naționalei României pentru EURO 2024, astfel că pregătirea sa fizică nu reprezintă o problemă în momentul de față.

Coman va trebui însă să aștepte aproximativ o lună până când va debuta într-un meci oficial pentru Al-Gharafa. Noul sezon din Qatar va începe pe 9 august, iar noua echipă a românului va da peste formația Al-Khor.

Până atunci, Al-Gharafa urmează să vină în Europa și să susțină un cantonament în Slovacia.

Programul lui Al-Gharafa în primele 5 etape din Qatar:

  • 9 august – Al Khor – Al Gharafa
  • 18 august – Al-Ahli – Al-Gharafa
  • 22 august – Al-Gharafa – Al-Rayyan
  • 14 septembrie – Al-Gharafa – Al-Shamal
  • 22 septembrie – Al-Qatar – Al-Gharafa

Florinel Coman, cel mai valoros fotbalist din lotul lui Al-Gharafa

Chiar dacă Al-Gharafa l-a transferat în această vară și pe Joselu de la Real Madrid, atacantul spaniol nu va fi cel mai scump fotbalist din lot. Cotat la 7 milioane de euro, Florinel Coman a devenit cel mai valoros jucător de la Al-Gharafa și este urmat de Fabricio Diaz (6 milioane de euro).

Coman are însă o problemă la Al-Gharafa. Cele două numere pe care le-a purtat, de-a lungul anilor, sunt ocupate în momentul de față la clubul din Qatar. Numărul 7 este al lui Amro Surag, în timp ce tricoul cu numătul 17 îi aparține lui Jassim Al-Zarra.

Rămâne de văzut ce număr își va alege Florinel Coman la Al-Gharafa sau dacă vreunul dintre cei doi fotbaliști menționați mai sus vor fi dispuși să-i cedeze tricoul românului. Ca o comparație, fotbaliști precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema au primit numerele dorite în momentul în care au ajuns în Arabia Saudită, însă vorbim despre fotbaliști uriași la nivel mondial.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare