Florinel Coman, înlocuitor pentru extrema celor de la VFB Stuttgart? „Ar putea fi omul care să ocupe banda stângă”

Florinel Coman (25 de ani), vedeta celor de la FCSB, a intrat în atenția nemților de la VFB Stuttgart în urma prestațiilor sale. Mulți oameni de fotbal îl consideră pe acesta cel mai bun jucător din SuperLiga, fotbalistul fiind urmărit de mai multe cluburi din străinătate.

Extrema celor de la VFB Stuttgart este aproape de a semna în Arabia Saudită, de unde clubul din Bundesliga a primit o ofertă de 60.000.000 de euro pentru transferul jucătorului de atac. Florinel Coman ar putea fi înlocuitorul pentru fotbalistul de la Stuttgart, potrivit unui fost internațional.

Florinel Coman, în locul lui Silas la VFB Stuttgart?

Adrian Ilie, fostul jucător de la Valencia și Galatasaray, a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman să îl înlocuiască pe Silas Katompa Mvumpa, extrema stângă a celor de la VFB Stuttgart, care ar urma să plece în Arabia Saudită. Potrivit spuselor sale, nemții consideră că Florinel Coman ar putea ocupa locul lui Silas, după transferul jucătorului congolez de 25 de ani.

„Am vorbit cu cei de acolo și l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, și se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere și suma lui de transfer”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik

Fostul fotbalist a continuat, menționând faptul că Florinel Coman are aceleași calități pe care le deține și fotbalistul african de la VFB Stuttgart. Jucătorul de atac pregătit de Charalambous, care i-a „înțepat” pe cei de la Rapid recent, intră foarte bine în combinații și are viteză, conform spuselor lui Adrian Ilie. Totuși, în ciuda atuurilor lui Florinel Coman, „Cobra” a afirmat și că jucătorul de la FCSB are nevoie de mai mult timp petrecut în sala de forță, dacă își dorește să joace în Bundesliga, un campionat dur.

„Are calitățile necesare”

Adrian Ilie a spus și că nu știe dacă cineva din partea clubului din Germania a luat legătura cu Florinel Coman. De asemenea, și-a dat cu părerea și în legătură cu un posibil salariu al românului la VFB Stuttgart, zicând că fotbalistul ar putea ajunge să câștige și 100.000 de euro pe lună.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleași calități ca Silas, are viteză, lovește mingea cu piciorul drept, intră în combinații… Clar îi mai trebuie puțină forță, dar are calitățile necesare să joace în campionatul Germaniei. Nu știu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv și marchează. Poate să câștige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a completat „Cobra”, potrivit sursei menționate anterior.

  • 14 goluri și 9 pase decisive a reușit Florinel Coman în acest sezon pentru FCSB, fiind pe primul loc în clasamentul marcatorilor din SuperLiga, la egalitate cu Darius Olaru, coechipierul său.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare