Florin Răducioiu se implică la CSU Craiova. I-a transmis lui Mihai Rotaru pe cine să numească antrenor

Mihai Rotaru caută un antrenor pentru CSU Craiva, după ce s-a despărţit de Ivaylo Petev. Are pe masă mai multe variante, printre care Eugen Neagoe, Mirel Rădoi, Marius Şumudică şi Costel Gâlcă.

Cel din urmă, care a câştigat titlul cu FCSB în 2015, pare a fi în pole-position, însă omul de afaceri n-a luat o decizie încă.

Răducioiu îi spune lui Rotaru să-l aducă pe Gâlcă

Florin Răducioiu consideră că Gâlcă reprezintă cea mai bună soluţie pentru formaţia din Bănie.

„Rădoi şi Gâlcă sunt doi antrenori diferiţi. Costel este mult mai experimentat, a fost campion cu FCSB, s-a maturizat şi el. Nu ai cum să nu îmbunătăţeşti modul de a lucra.

Dacă aş fi patron, l-aş lua pe Costel! Este extrem de echilibrat, este un tip care ştie în momentele dificile să ia nişte decizii importante. Îmi place calmul lui, îmi place echilibrul lui. La titlu nu cred că mai sunt şanse, dar el va aduce ceva nou. Depinde cât va reuşi să îi motiveze şi să creadă în aceste şanse de pe hârtie, dar nu cred că mai sunt şanse.

Costel trebuie să încerce să-şi cunoască jucătorii, să îi motiveze. Evident, la anul se bate la titlu, dar nu să-l aduci pentru o lună şi jumătate sau două. Îl aduci să pună bazele şi pentru a câştiga anul viitor titlul”, a declarat Florin Răducioiu, conform sport.ro.

Eugen Neagoe, mesaj către Rotaru

Contactat de Sport pe Surse, Eugen Neagoe nu și-a ascuns satisfacția că ar putea reveni în Bănie. Neagoe a fost antrenorul Universității între ianuarie 2023 și iulie 2023.

”Deocamdată nu pot să vă zic nimic. Sincer, nu știam că este și Emil Săndoi pe listă. Mă bucur să aud lucrul ăsta, suntem doi jucători care am făcut istorie la Craiova. Este normal să se vorbească despre noi. Asta este părerea mea.

Am făcut lucruri foarte bune. Ca să rămâi în istoria Universității Craiova, nu este așa simplu. Au fost jucători mari, imenși, care nu au câștigat nimic la Craiova.

Este normal să se vorbească despre noi. Noi am reușit să câștigăm împreună trei trofee. Nu știu dacă are Emil vreunul în plus, dar eu din câte știu avem împreună eventul și Cupa în 93”, a spus Eugen Neagoe pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare