Florin Pîrvu, debut cu stângul la Voluntari: „Un meci nebun”

Luni seara, FC Voluntari a cedat cu scorul de 3-4 pe terenul celor de la UTA, în prima etapă din play-out-ul SuperLigii.

Florin Pîrvu: „Trebuie să rămânem optimiști”

A fost primul meci al lui Florin Pîrvu pe banca celor de la FC Voluntari, după ce s-a despărțit zilele trecute de Petrolul Ploiești. La finalul duelului de la Arad, antrenorul ilfovenilor a ținut să evidențieze atitudinea elevilor săi, dar a atras atenția și asupra unor greșeli, care au făcut ca echipa sa să nu învingă pe terenul celor de la UTA.

Am venit aici să jucam. Am căutat să câștigăm cele 3 puncte. Un meci nebun, cu răsturnări de scor. Dacă rămân cu ceva bun este atitudinea băieților. Si-au dorit mult să obțină victoria. Suntem supărați, dar trebuie să mergem înainte.

Mai sunt multe meciuri de jucat. Am făcut un joc bun, am arătat că putem să avem forță. S-au făcut ceva greșeli și, din păcate, ne-au costat în seara asta. Trebuie să rămânem optimiști, mai sunt 8 meciuri de jucat„, a spus Florin Pîrvu.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari este penultima în clasament și are 14 puncte, cu 3 mai multe decât codașa FC Botoșani. Ilfovenii nu au mai reușit să câștige de 11 meciuri în SuperLiga.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare