Florin Maxim a analizat totul amănunțit si este încrezător înaintea partidei cu Paksi FC! „Și noi avem atuurile noastre”

Corvinul va da față în față cu maghiarii de la Paksi FC, joi, 11 iulie, de la ora 20:00. Antrenorul Florin Maxim a analizat bine situația adversarilor și nu a evitat în a aprecia jocul acestora

Florin Maxim, „Știam că este o echipă foarte arțăgoasă”

Întâlnirea din prima manșă a turului 1 preliminar din Europa League se va disputa Fehervari uti Stadion.

După antrenamentul oficial dinaintea partidei, Florin Maxim a susținut conferința de presă înaintea meciului tur Paksi FC – Corvinul și a făcut o scurtă analiză a formației din Ungaria.

Știm că întâlnim o echipă bună, care s-a clasat pe locul doi și a câștigat Cupa. Sunt o echipă unită, dar și noi avem atuurile noastre și vrem să speculăm acest lucru. Normal că te-ar bucura o victorie, dar jucăm împotriva unei echipe puternice, ce vom obține vom vedea după cele 90 de minute.

În acel meci cu FCSB au fost două capitole: prima repriză, o repriză, cea de-a doua a fost cu totul alt meci. Chiar dacă am întâlnit campioana României, am avut 4-5 situații să marcăm, eu cred că dacă am fi marcat la 1-1 ar fi decurs altfel cea de a doua parte a jocului. Îmi dă încredere pentru că am arătat consistență.

Paksi este o echipă foarte combativă, articulată, cu identitate. În finala Cupei au luat cartonaș roșu în minutul 30 și au stat în picioare împotriva lui Ferencvaros. Știam că este o echipă foarte arțăgoasă.

Ne așteaptă un meci greu pentru că acești băieți… Noi eram anul trecut în Liga 3, și-au ridicat nivelul și acum după un an de zile petrecut în Liga 2, am terminat pe locul secund, am câștigat Cupa României, deci nivelul jucătorilor a crescut, depinde doar de ei acum.” a transmis antrenorul Florin Maxim.

Florin Maxim nu poate trece cu vederea greșelile din Supercupa României

Tehnicianul principal al celor de la Corvinul a apreciat jocul prestat de elevii săi în prima repriză a Supercupei României. A punctat ratările fotbaliștilor Hunedoarei, care puteau egala la 1 în prima parte a meciului. De asemenea, a menționat că apărarea nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Lui Florin Maxim nu i-a plăcut modul în care s-au prezentat în actul secund jucătorii pe care îi pregătește. Le-a transmis acestora că speră ca ideile potrivite să fi fost desprinse din eșecul la scor de neprezentare.

Concluzia pe care a tras-o antrenorul Corvinului este că e necesară o atenție sporită pentru meciurile din preliminariile Europa League, unde divizionara secundă a ajuns datorită triumfului din finala Cupei României.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, am avut câteva situații bune, altfel era jocul dacă intram la pauză cu scorul de 1-1. În repriza a doua au venit schimbările la FCSB, care ne-au destabilizat, am luat apoi un gol prostesc. Jucătorii parcă au avut plumb în picioare, n-am avut repere, n-am avut niciun orizont.

Trebuie să învățăm din această înfrângere, așa arată meciurile cu echipe puternice, cu jucători foarte buni. Sper să ne fi tras învățămintele din acest joc.

Suntem o echipă de liga a doua până la urmă, chiar dacă am fi putut promova. Am vrut să jucăm meciuri tari în cantonament tocmai pentru a ne pregăti pentru meciurile din Europa. a declarat Florin Maxim, pentru Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare