Florin Manea i-a rezolvat viitorul lui Denis Drăguș! Unde va activa jucătorul naționalei din sezonu viitor

Florin Manea (44 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români. După transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham, impresarul anunță că un alt jucător al naționalei României, Denis Drăguș, se va transfera la Trabzonspor.

Florin Manea, ” Suntem înțeleși cu Trabzon”

Din anul 2019, Denis Drăguș (24 de ani) aparține de Standard Liege. Din acel moment, formația din Belgia l-a împrumutat pe atacantul român la diferite echipe precum Crotone, Genoa și Gaziantep.

În ultimul sezon a fost împrumutat la Gaziantep, unde a marcat 15 goluri în 35 de meciuri. Denis Drăguș va continua să activeze în campionatul din Turcia, însă la Trabzonspor. Formația turcă a încheiat sezonul pe locul 3, iar aceștia au reușit să ajungă la un acord cu Standar Liege pentru un transfer definitiv.

„Sunt mulți jucători în căutare de echipă, jucători care doresc să prindă contracte mai bune. Singurul care e liniștit e Radu Drăgușin. La el nu se mișcă nimic. Nu se întâmplă nimic, rămâne la Tottenham, dar e presiunea de a evolua pentru prima dată la un turneu major, la 22 de ani. E un vis pentru orice jucător.

Toți jucătorii au șansa de a le crește cota. În cazul lui Drăguș nu cred că mai este deja vreo problemă. Știe toată lumea că suntem înțeleși cu Trabzon. Va evolua acolo. Am mare încredere și în Drăguș, am discutat cu el despre ocaziile avute. Sper ca de data asta să le transforme în gol.” a declarat impresarul Florin Manea.

Alin Stoica, critici violente pentru Florin Manea și Radu Drăgușin

Omul care o îngenunchea pe legendara Real Madrid în Champions League, Alin Stoica se declară contrariat de afirmațiile lui Florin Manea. Impresarul l-a comparat pe Radu Drăgușin cu Bumbescu, Iovan, Andone, Belodedici sau Chivu, conform iamsport, iar ultimii nu au ieșit deloc bine.

Contactat de Sport pe Surse, fostul atacant spune că România ar trebui să își apere valorile și să nu mai promoveze oameni apăruți peste noapte.

„Nu știu cine este acest domn Manea, dar cum să zică că Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, ca Iovan, ca Didi Prodan?! Cum să fie mai bun Drăgușin ca Didi Prodan. Drăgușin are 6 luni în Serie A. Jurnaliștii ar trebui să îi pondereze pe ăștia care sunt nimeni.

Domnul Manea, puțin respect! Nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar e mai bun decât Andone? Drăgușin văd că rupe banca la Tottenham. Hai să ne respectăm valorile.

Un pic de respect, hai să ne respectăm valorile. Domnul Manea, Dragușin a făcut hemoroizi pe bancă la Tottenham.” a declarat Alin Stoica pentru Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare