Florentin Petre semnează cu Dinamo! Şefii l-au chemat să antreneze acasă

Florentin Petre (48 ani) pregăteşte o revenire la clubul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii din cariera de jucător. „Piticul” a fost chemat de şefii „câinilor” să antreneze, practic, acasă.

Fostul căpitan al roş-albilor a acceptat provcarea, iar numirea va fi oficializată în orele următoare.

Petre, „secundul” lui Kopic

Dinamo s-a reunit luni sub comanda lui Zeljko Kopic. Staff-ul antrenorului croat a suferit modificări. Au plecat mai mult nume, dar şi vine unul important. Florentin Petre va fi secundul lui Kopic, potrivit fanatik.ro.

La doar câteva zile de la promovarea în Liga a 2-a, Unirea Ungheni a anunțat despărțirea de Florentin Petre.

CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, au anunțat cei de la Unirea Ungheni.

Astfel, Florentin Petre a plecat de la Ungheni ca să meargă antrenor secund la Dinamo. Fostul căpitan al „câinilor” a mai activat la Dinamo, tot în funcția de antrenor secund, iar la Dinamo II a fost și antrenor principal.

Ca principal, Florentin Petre a mai activat la formații precum Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul.

Schimbări în staff-ul „câinilor”

Ultimii care au plecat de la Dinamo sunt secunzii Marijo Tot, Iulian Mihăescu, Sorin Colceag, dar și medicii Constantin Covaciu și Dănuț Covaciu.

„Le mulțumim pe această cale celor trei antrenori secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, pentru atașamentul demonstrat față de club.

Au plecat tehnicieni experimentați, au venit antrenori tineri, licențiați, formați în Academia Dinamo, Victor Petcu de la U17 și Adrian Marcu de la U16. Antrenorul de portari Alessandro Caparco, „preparatorii” Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea, precum și medicul Haj Kanameh Talal au fost confirmați în funcții.

Staff-ul medical a suferit modificări pentru noul sezon competițional. Îi mulțumim lui Constantin Covaciu, lui Dănuț Covaciu și suntem bucuroși să-i avem alături de noi pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu.

Lotul dinamoviștilor va avea din acest sezon un nutriționist, specializat în Spania, Javier Rodriguez Rocinau. Aceste schimbări în staff-ul tehnic și medical sunt doar primii pași pentru a forma o echipă competitivă, pentru a vorbi despre performanță la Dinamo”, a transmis Dinamo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare