Atacant de la FCSB pentru Dinamo! Jucătorul le-a fost propus roş-albilor, se aşteaptă un răspuns pentru trădare

Dinamo a operat modificări la nivelul staff-ului tehnic şi administrativ, apoi vor urma şi transferuri pentru întărirea lotului.

Ultimii care au părăsit „corabia” sunt secunzii Marijo Tot, Iulian Mihăescu, Sorin Colceag, dar și medicii Constantin Covaciu și Dănuț Covaciu.

Alexandru Tudorie, propus lui Dinamo

Atacantul Alexandru Tudorie (28 ani), ultima dată la UTA Arad, este liber de contract şi le-a fost propus celor de la Dinamo. Tudorie a jucat şi la FCSB în perioada 2015-2017.

În luna februarie, când a ales să semneze cu arădenii, Alexandru Tudorie a fost dorit și de Dinamo București, dar și-a dorit să fie antrenat de Mircea Rednic. Fotbalistul le-a fost propus conducătorilor din „Ștefan cel Mare”, dar aceștia au refuzat deocamdată să ofere un răspuns, conform gsp.ro.

Ce se întâmplă cu Dennis Politic

Omul care a marcat cele două goluri din barajul lui Dinamo cu Csikszereda afirmă că rămâne la Dinamo şi în sezonul viitor.

„Scurtă vacanța, dar benenfică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”, a declarat Dennis Politic.

Cine completează staff-ul „câinilor”

„Le mulțumim pe această cale celor trei antrenori secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, pentru atașamentul demonstrat față de club.

Au plecat tehnicieni experimentați, au venit antrenori tineri, licențiați, formați în Academia Dinamo, Victor Petcu de la U17 și Adrian Marcu de la U16. Antrenorul de portari Alessandro Caparco, „preparatorii” Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea, precum și medicul Haj Kanameh Talal au fost confirmați în funcții.

Staff-ul medical a suferit modificări pentru noul sezon competițional. Îi mulțumim lui Constantin Covaciu, lui Dănuț Covaciu și suntem bucuroși să-i avem alături de noi pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu.

Lotul dinamoviștilor va avea din acest sezon un nutriționist, specializat în Spania, Javier Rodriguez Rocinau. Aceste schimbări în staff-ul tehnic și medical sunt doar primii pași pentru a forma o echipă competitivă, pentru a vorbi despre performanță la Dinamo”, a transmis Dinamo.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare