„Fiesta” de la Iași. Jucătorii lui Dinamo, impresionați de spectacolul fanilor. „Peste tot suntem ca acasă”. Video

Jucătorii lui Dinamo sunt susținuți de o galerie puternică la toate partidele, iar la Iași fanii le-au pregătit o primire superbă, organizând din nou un show pirotehnic în fața hotelului. Fotbaliștii și antrenorii au fost impresionați și au spus că sunt mândri că joacă la „cel mai mare club din România”. Duelul din etapa cu numărul 29 este foarte important și îi poate ajuta să scape de locul din clasament care le dă frisoane.

Fanii lui Dinamo au făcut spectacol în fața hotelului echipei

Dinamo a revenit incredibil și are șansa să treacă pe loc de baraj la finalul etapei cu numărul 29 din SuperLiga României. Pentru a atinge această bornă, „câinii” trebuie să câștige meciul din deplasare cu Poli Iași, dar să primească și o mână de ajutor de la Sepsi, care va înfrunta FC Voluntari, echipa de pe locul 14.

Jucătorii formației din „Ștefan cel Mare” au avut parte de o primire spectaculoasă la Iași. Fanii i-au întâmpinat în fața hotelului și au organizat un show în care au folosit folosit fumigene și steaguri. Fotbaliștii au fost impresionați, deși nu este prima oară când au parte de acest tip de spectacol.

„O primire călduroasă şi le mulţumim fanilor din Iaşi că au venit într-un număr aşa de mare să cânte, să ne susţină, sper să-i facem fericiţi mâine. Ne aşteptam, au mai fost la Cluj, Sibiu, peste tot suntem ca acasă. Luptăm să obţinem cele trei puncte”, a declarat căpitanul Răzvan Patriche.

Goncalo Gregorio a marcat etapa trecută singurul gol al partidei cu FC Hermannstadt și speră să repete „figura” și în confruntarea cu Poli Iași.

„Primirea a fost frumoasă. Putem vedea că Dinamo e cel mai mare club din România. Fanii sunt fantastici şi mereu alături de noi şi vrem să câştigăm pentru ei. Deja ne-am obişnuit cu asemenea momente, ştim că sunt alături de noi.

Dacă jucăm la acest club, suntem sub presiune mereu, mâine va fi dificil, că Poli Iaşi are o echipă foarte bună, au câştigat cu Rapid şi ştim provocările care ne aşteaptă”, a declarat atacantul dinamovist.

Zeljko Kopic, impresionat de atașamentul fanilor lui Dinamo

Zeljko Kopic a fost și el foarte impresionat de primirea din Moldova, dar a spus că nu este surprins pentru știe că fanii iubesc foarte tare echipa.

„Mereu e frumos să vezi suporterii noştri, mereu avem momente frumoase cu ei şi apreciem. Meciul trecut l-am câştigat, e important pentru club, suporteri şi vrem să fim pregătiţi pentru o victorie următoare. Luptăm pentru club. Va fi dificil.

Da, mă aşteptam ca Dinamo să fie iubită de fani, are o istorie mare şi mă bucur că fac parte din acest club”, a declarat Zeljko Kopic.

Partida Poli Iași – Dinamo este programată vineri, 1.03.2024, de la ora 20.00 și va putea fi urmărită pe sportpesurse.ro.

Sursa FOTO: Captură Radio Dinamo1948

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare