Femeia pe care Radu Banciu a iubit-o mai mult decât pe soție. Prezentatorul Prima Sport a avut o pasiune amoroasă pe care a recunoscut-o în mod public

Viața de familie este un subiect pe care prezentatorul Radu Banciu rar îl dezbate. Cu toate acestea, prezentatorul TV a fost prezent într-un podcast în care a oferit mai mult detalii despre căsnicia sa.

Radu Banciu, „Nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie

Rareori întâlnim momentele când Radu Banciu vorbește despre viața de familie pe care o are cu Laura Maria, femeia care i-a dăruit doi copii, un băiat și o fată, de 10 și, respectiv, 16 ani. Jurnalistul a mărturisit că atât el, cât și soția au un program foarte încarcat care nu le permite să petreacă mai mult timp împreună. Acesta a mărturisit că „lucrurile nu mai sunt la fel”

„Nu sunt adeptul căsniciilor. Consider că lumea nu mai este despre căsnicii. Căsnicia era pe vremea când terminai serviciul la 2 jumate sau la 3. Aveai timp, aveai toată după amiază, toată noaptea la dispoziție. Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel. Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă. Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic” a declarat Radu Banciu, în podcastul „Spune-mi cine ești”, moderat de Irina Gologan..

Cu toate acestea, Radu Banciu a dezvăluit că, în timpul mariajului, au existat, uneori, anumite tentații. Își iubește nespus soția, însă jurnalistul a recunoscut că nu ar fi o persoană care să se rezume la o singură relație.

„Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine. E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație” a spus jurnalistul.

Dovezile amantlâcului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial

Sportpesurse.ro a aflat detalii despre momentul cel mai dificil din viața lui Laurențiu Reghecampf, conform spuselor sale. Ne referim la cel în care a aflat că soția lui ar fi îndrăgostită de un alt bărbat, nimeni altul decât Dan Alexa: “ Laurențiu i-a mai reproșat în repetate rânduri că prea umblă peste tot numai cu Dan Alexa, prea îl laudă în presă. Ana spunea de fiecare dată că Dan tocmai a trecut printr-un divorț și are nevoie de susținere. Aceasta spunea că îi e teamă să nu intre în depresie. Lui Laur tot nu i se părea ok, dar nu mai zicea nimic în fața argumentelor ei. Până într-o zi când a găsit facturi pentru  mobilă în casă.

 Mobilă care nu se regăsea în nicio locuință a lor. Reghe nu a spus nimic în acel moment, dar a mers la bancă și a cerut un extras de cont. Acolo a găsit sume mari cheltuite de Ana pe obiecte de mobișă de lux și design interior, dar care nu existau în casă. Căutând printre lucrurile din casă, a găsit inclusiv cheile de la apartamentul lui Alexa. Atunci și-a dat seama ce se întâmplă. A confruntat-o, iar ea încerca să nege, i-a spus că doar încearcă să-l ajute pe Dan, pentru că nu mai are de nici unele după divorț. Dar Reghe a știut, nu a mai fost cale de dat la întors.

A plâns atunci, a suferit foarte mult. A vrut să divorțeze, dar Ana l-a convins să nu arunce pe geam tot ceea ce au construit. Însă relația lor s-a terminat pentru el după acel episod, iar adevărul e că fiecare l-a înșelat pe celălalt mult timp”, ne-au mărturisit surse apropiate celor doi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare