EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se războiesc în instanță, dar și în mass media, de mai bine de doi ani. Cei doi se acuză reciproc de infidelitate, însă antrenorul nu a dorit să ofere dovezi clare, deși susține cu tărie că le are. Sportpesurse a aflat care a fost momentul în care Reghe a aflat că este înșelat și cum a reacționat.

Au format unul dintre cele mai vizibile cupluri din România și părea că mariajul lor este unul desprins din basmele cu povești, ce durează până la adânci bătrâneți. Surpriză, însă. Laurențiu Reghecampf s-a îndrăgostit lulea de o tânără cu un trecut îndoielnic, iar după o relație de amantlâc de aproape doi ani, a decis să își părăsească soția și să își urmeze inima. Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a încercat să ascundă ceea ce se întâmpla în familia sa și a indus o țară întreagă în eroare prin declarații siropoase de iubire și povești inventate despre căsnicia ei fericită. Despre iminentul divorț a decis să vorbească Reghecampf, care fusese pus de amantă să aleagă și să pună capat întregului scandal. Acesta i-a făcut pe plac tinerei Corina și a anunțat că mariajul său s-a terminat definitiv. Numai că, așa cum era de așteptat, scandalul nu numai că nu s-a terminat acolo, ci a început mult mai puternic.

Și-au cărat pumni și picioare, acum se războiesc în instanță!

Umilită (n.r: pe bună dreptate), Anamaria Prodan și-a dat seama că nu-și mai poate recupera soțul, iar de atunci a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a distruge ceea ce chiar ea construise: imaginea publică a acestuia. Au urmat lungi declarații ale impresarei, în care jura că un bărbat adevărat nu ar face niciodată ceea ce a făcut Reghe, că un cavaler nu se uită în alte părți. Ipocrizie, am putea spune noi, dacă ținem cont de faptul că doar cu puțin timp înainte ea fusese cel mai mare susținător public al lui Ciprian Marica, prins înșelându-și partenera cu soția unui bun prieten. Atunci, Anamaria spunea că bărbații mai greșesc și că fostul atacant al echipei naționale nu  făcuse ceva chiar atât de rău. Desigur, când cea încornorată a fost chiar ea, discursul s-a schimbat total! Până în prezent, impresara și antrenorul și-au deschis nenumărate procese, s-au acuzat reciproc de furt, ba chiar și-au cărat pumni și picioare în plină stradă și au ajuns la secția de poliție. Sătul de atacuri, Laurențiu Reghecampf a acuzat-o și el de infidelitate pe sexy impresară, referindu-se la celebra poveste cu Dan Alexa: “Nu știu la care ani se referă, aia pe care i-a petrecut numai prin România, departe de Bebe și de mine și alături de altcineva??? La fel, din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult …„ a mai spus antrenorul.

I-a găsit facturile pentru mobila lui Dan Alexa în casă!

Sportpesurse.ro a aflat detalii despre momentul cel mai dificil din viața lui Laurențiu Reghecampf, conform spuselor sale. Ne referim la cel în care a aflat că soția lui ar fi îndrăgostită de un alt bărbat, nimeni altul decât Dan Alexa: “ Laurențiu i-a mai reproșat în repetate rânduri că prea umblă peste tot numai cu Dan Alexa, prea îl laudă în presă. Ana spunea de fiecare dată că Dan tocmai a trecut printr-un divorț și are nevoie de susținere, spunea că îi e teamă să nu intre în depresie. Lui Laur tot nu i se părea ok, dar nu mai zicea nimic în fața argumentelor ei. Până într-o zi când a găsit facturi pentru mobilă în casă.

Mobilă care nu se regăsea în nicio locuință a lor. Reghe nu a spus nimic în acel moment, dar a mers la bancă și a cerut un extras de cont. Acolo a găsit sume mari cheltuite de Ana pe obiecte de mobișă de lux și design interior, dar care nu existau în casă. Căutând printre lucrurile din casă, a găsit inclusiv cheile de la apartamentul lui Alexa. Atunci și-a dat seama ce se întâmplă. A confruntat-o, iar ea încerca să nege, i-a spus că doar încearcă să-l ajute pe Dan, pentru că nu mai are de nici unele după divorț. Dar Reghe a știut, nu a mai fost cale de dat la întors.

A plâns atunci, a suferit foarte mult. A vrut să divorțeze, dar Ana l-a convins să nu arunce pe geam tot ceea ce au construit. Însă relația lor s-a terminat pentru el după acel episod, iar adevărul e că fiecare l-a înșelat pe celălalt mult timp”, ne-au mărturisit surse apropiate celor doi.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare