Federația Română de Fotbal s-a îmbogăţit pe spatele echipei naţionale. Suma halucinantă pe care a strâns-o forul doar din vânzarea de echipamente

Naţionala României a reuşit să provoace o emulaţie incredibilă în 2024. Calificarea şi parcursul de la turneul final din Germania i-au adus pe fani înapoi lângă tricolori.

Iar asta s-a văzut şi în încasările de la Casa Fotbalului.

Vânzări de 3 milioane de euro de la începutul anului

Federația Română de Fotbal a raportat încasări de trei milioane de euro de la începutul anului din vânzarea de echipamente sportive și materiale promoționale.

”Am pus o întrebare la Federație legată de încasări din tricouri și materiale promoționale. N-au o sumă clară, dar președintele Burleanu spune că de la începutul anului au avut vânzări de aproximativ trei milioane de euro.

Deci după calificare (n.r. la EURO 2024), încasări pentru echipamente sportive și materiale promoționale”, a spus Daniel Stanciu la Digisport, invocând surse federale.

Emoţii la FRF după decizia Tribunalului București

Adrian Mititelu susține că ar urma chiar radierea FRF după decizia Tribunalului București și că Răzvan Burleanu nu ar avea dreptul de a conduce acest for.

Concret, este vorba despre o speță care vizează faptul că forul condus de Răzvan Burleanu ar funcționa în mod ilegal deja de destul de mult timp. Judecătorii au admis cererile formulate în acest sens de clubul din Bănie și de celelalte părți implicate în acest dosar, dar decizia nu este definitivă și poate fi atacată de Federație prin apel în termen de 5 zile.

„Soluția pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenție formulată de către Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira.

Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Progresul București. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid).

Admite cererea de intervenție formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul București – Secția a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei” – conform soluţiei date de Tribunalul București.

La scurt timp, Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook și a susținut că toate deciziile luate de Comitetul Executiv al FRF în ultimii ani, inclusiv numirea actualului președinte, sunt nelegale și pot de acum să fie contestate.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare