FC Petrolul pregătește al treilea transfer! Cine e jucătorul care s-a antrenat cu echipa din Ploiești

„Lupii galbeni” de la Petrolul Ploiești se află în cantonament la baza Federației Române de Fotbal de la Mogoșoaia. Alături de aceștia s-a alăturat Alexandru Tudorie (28 de ani), fostul jucător de la UTA Arad.

Alexandru Tudorie, antrenament separat cu Petrolul

În ziua de luni, Alexandru Tudorie a ajuns în cantonamentul celor de la Petrolul Ploiești, informează gazetaph.ro. Atacantul a făcut un antrenament separat de restul lotului. Acest lucru dă semne că fotbalistul nu stă bine cu pregătirea fizică și are nevoie de o intrare treptată alături de posibil viitorii săi coechipieri.

Ultima echipa la care a evoluat a fost UTA Arad, însă din cauza prestațiilor nesatisfăcătoare, trupa condusă de Mircea Rednic a decis să-l lase să plece liber de contract. Acesta mai are în CV și alte echipe importante din prima ligă a României precum Oțelul Galați, Farul Constanța, FCSB, FC Voluntari, CSU Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe. Desigur că prezența și in campionatele străine nu au lipist, iar acesta a activat la echipe precum Arsenal Tula, din Federația Rusă, și Al-Adalh FC (Arabia Saudită).

Mehmet Topal, salariu de 9.500 de euro pe lună la Petrolul

Luni, 10 iunie, Petrolul l-a prezentat oficial pe Mehmet Topal, în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul mare internațional turc are în spate un CV important ca fotbalist, însă va bifa la Ploiești prima sa experiență ca antrenor. Ținând cont de numele lui Mehmet Topal, pentru noii investitori de la Petrolul a reprezentat o adevărată lovitură aducerea sa, iar acum s-a aflat și cu ce salariu a fost convins tehnicianul să vină în România.

Potrivit Fanatik, Mehmet Topal câștigă la Petrolul suma de 9.500 de euro pe lună, ceea ce înseamnă 110.000 de euro anual. În comparație cu Dan Petrescu sau Costel Gâlcă, care încasează în jur de 20.000 de euro lunar, putem spune că turcul a acceptat un venit normal pentru nivelul fotbalului românesc.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare