VIDEO | Atmosferă incendiară la Petrolul! Cum a fost primit Mehmet Topal și câți suporteri au fost pe stadion

Luni, 10 iunie, Mehmet Topal a susținut prima sa conferință ca antrenor principal al Petrolului, iar mai apoi a făcut primul antrenament cu echipa.

Mehmet Topal, primire de gală la Ploiești

Mehmet Topal a simțit pe propria piele pasiunea fanilor Petrolului, care au asistat din tribune la antrenamentul de luni seara. Aproximativ 2.500 de fani au fost prezenți și au făcut o atmosferă de zile mari, asta după ce au aprins mai multe torțe și au cântat pentru echipa favorită.

În boxele stadionului „Ilie Oană” a răsunat pe fundal și imnul Petrolului pentru anul Centenarului, intonat de Cabron.

Ce urmează pentru Petrolul, sub comanda lui Mehmet Topal

Mehmet Topal a stat la dispoziția jurnaliștilor și a răspuns mai multor întrebări. Chestionat cu privire la transferurile pregătite de Petrolul, tehnicianul turc a recunoscut că are pe listă anumiți fotbaliști din străinătate, însă a evitat să dea vreun nume.

Totodată, Topal a dezvăluit și ce sistem de joc preferă, dar și că Petrolul va susține două cantonamente în această vară.

Sunt unele discuții în momentul de față. O să ne bazăm pe jucători români, iar din străinătate vom aduce fotbaliști de valoare. Am câteva sisteme de joc preferate, 4-3-3 mai mult. A

m venit aici și vreau să obișnuiesc și jucătorii cu asta, fotbaliștii sunt deștepți. O să avem o perioadă de cantoanement la Mogoșoaia, de mâine, după aceea în Turcia. Vom reveni în țară cu două meciuri amicale„, a spus Mehmet Topal.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare