EXCLUSIV | ”Vreau să îl găsesc pe noul Florin Costea” Ex-atacantul, prima reacție după ce a fost numit director sportiv la Craiova lui Mititelu

Florin Costea (38 de ani) a declarat pentru Sportpesurse că speră să îl găsească pe noul Florin Costea. Ex-atacantul celor de la Universitatea Craiova și FCSB a fost prezentat în funcția de director sportiv al echipei lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu schimbă liniile din mers la Craiova. După ce l-a dat afară pe omul de încredere Dan Vasilică, omul de afaceri și-a readus în club ”copilul de suflet”. Florin Costea a fost numit director sportiv, după ce prezența sa la meciurile echipei devenise una constantă.

Florin Costea, prima reacție după ce a fost numit director sportiv la Craiova lui Mititelu

Contactat de Sportpesurse, Florin Costea nu și-a ascuns bucuria: ”M-am întors acasă”, a spus fostul atacant pentru publicația noastră.

”M-am întors acasă, în calitate de oficial al clubului. Vreau să îi mulțumesc lui nea Adi pentru această șansă.

Sunt la început de drum, dar sper să învăț cât mai multe și să devin cât mai bun în această meserie. Și să ajut echipa să crească. Momentan învăț”, a declarat Florin Costea pentru Sportpesurse.

”Încerc să îl găsesc pe noul Florin Costea”

Născut la Drăgășani, Florin Costea a fost una dintre marile speranțe ale fotbalului din Oltenia în ultima perioadă. Cota lui a explodat în 2009, când a fost și golgheterul României.

A urmat însă neșansa unui accidentări teribile, care i-a cuirmat brusc cariera. În 2010, a suferit o accidentare gravă la genunchi, la un meci Craiova – Poli Iași, iar cariera sa nu a mai cunoscut explozia așteptată.

Provocat de reporterul Sportpesurse, Florin Costea a admis că va încerca să învețe și să își practice meserie la un nivel înalt.

(Îl vei găsi pe noul Florin Costea? n.r.) Nu știu dacă îl găsesc, dar voi încerca. Voi încerca și în această meserie să fiu cât mai bun. Sunt la inceput de drum”, a mai spus Florin Costea pentru Sportpesurse.

  • CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, FCSB, Turnu Severin, Arsenal Tula, Zakho, Șirineasa, FCU Craiova, Atletic Bradu, Viitorul Dăești și ARO Câmpulung Muscel sunt echipele din cariera lui Florin Costea.

”Bine ai revenit, Florin Costea! Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”,
Comunicat FCU Craiova

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare