Bombă în Bănie! Adrian Mititelu, implicat într-un conflict fizic. IPJ Dolj a confirmat episodul

Bombă în Bănie! Adrian Mititelu, patronul formației FCU Craiova, a fost implicat într-un conflict fizic. Omul de afaceri ar fi lovit și scuipat un avocat, pe nume Bogdan Grigore, în centrul Craiovei, potrivit comunicatului emis de către IPJ Dolj.

Adrian Mititelu, implicat într-un conflict fizic. De la ce a pornit totul

Un nou scandal uriaș s-a iscat în Bănie. Conducătorul celor de la FCU Craiova este acuzat de Bogdan Grigore, un avocat, că l-a agresat fizic și l-a scuipat, chiar în fața sediului clubului. Conform spuselor patronului oltenilor, individul l-ar fi jignit pe fiul său pe rețelele de socializare, acesta fiind motivul „îmbrâncelii”. Victima lui Adrian Mititelu, care este fan al echipei patronate de afacerist, a depus plângere la poliție, iar IPJ Dolj a confirmat incidentul petrecut vineri.

Bomba in Banie! Adrian Mititelu, implicat intr-un conflict fizic. IPJ Dolj a confirmat episodul

Bomba in Banie! Adrian Mititelu, implicat intr-un conflict fizic. IPJ Dolj a confirmat episodul

Bomba in Banie! Adrian Mititelu, implicat intr-un conflict fizic. IPJ Dolj a confirmat episodul

Bomba in Banie! Adrian Mititelu, implicat intr-un conflict fizic. IPJ Dolj a confirmat episodul

„Mă deplasam către sediul ANAF, prin fața clubului FCU Craiova, vineri dimineață, la ora 11. M-am întâlnit cu o cunoștință, stăteam de vorbă, după care a apărut Adrian Mititelu dintre niște mașini în fața clubului. A început să mă înjure, să-mi adreseze cuvinte și expresii jignitoare. Eram în stradă, chiar acolo e o stație de taxi lângă club, la vreo 10-15 metri de intrarea în club.

Mi-a zis că l-am jignit pe Adrian Mititelu junior pe Facebook, după care totul a degenerat într-un conflict legat de litigiile în care eu reprezint o parte cu care dânsul e în conflict, mai exact cu familia dânsului. Practic a fost doar un pretext, cel cu Adrian Mititelu junior. În realitate, dânsul de mult mă amenința pentru că îndrăznesc să-mi exercit profesia și să reprezint în instanță anumite părți cu care dânsul e în conflict. Mi-a spart ochelarii, m-a scuipat, m-a înjurat, m-a amenințat, m-a îmbrâncit.

„M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart în cap. M-a lovit cu piciorul. Cred că unul din apropiații dumnealui, nici nu mai știu pentru că s-au desfășurat evenimentele foarte repede, domnul Târcă, Gabi Blondu știu că i se spune”, a declarat Bogdan Grigore, potrivit Fanatik.

Adrian Mititelu a oferit o altă variantă pentru cele întâmplate. „Vă dau cuvântul meu de onoare”

Patronul grupării din Craiova a oferit o reacție în legătură cu incidentul în care a fost implicat. Adrian Mititelu neagă faptul că l-ar fi lovit pe avocat, susținând că a fost vorba doar de o împingere. S-a întâmplat într-un moment în care individul s-ar fi apropiat prea mult de omul de afaceri, când Mititelu se pregătea să îi arate lui Bogdan Grigore mesajele despre fiul lui.

„Am ieșit în fața clubului și l-am văzut acolo. El e un apropiat de-ai noștri. De trei ani vine la meciuri pe invitații de la noi, e fan al lui FCU Craiova. Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiță pe Facebook, cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familia. I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins.

Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercație. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele. Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală.

Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva! Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a spus Adrian Mititelu, conform Prosport.

Poliția a confirmat incidentul în care a fost implicat Adrian Mititelu

Într-un comunicat emis în dimineața zilei de sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a confirmat conflictul iscat între Adrian Mititelu și avocat.

„În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani ar fi fost amenințat cu acte de violență, fiind lovit în zona feței de un bărbat de 56 de ani, din Municipiul Craiova.

Totodată, în altercație a intervenit un alt bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe bărbatul de 49 de ani în zona corpului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, desfășurându-se activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” – Comunicat IPJ Dolj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare