EXCLUSIV | Reacția ciudată a lui Neluțu Varga, atunci când a fost întrebat dacă l-a felicitat pe Gigi Becali: ”Nu am de ce, la anul o să-i fie mai greu”

Neluțu Varga a reacționat prin intermediul Sport pe Surse, după ce FCSB a pus capăt secetei de 9 ani și a câștigat titlul în Superliga. Omul de afaceri de la cârma lui CFR Cluj i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, dar nu a ezitat să îl avertizeze pe patronul FCSB.

”Le dau clasă lui Dan Petrescu și lui Șumudică”, a glumit Gigi Becali imediat după victoria celor de la FCSB cu Farul, 2-1. Bucuria latifundiarului a fost așa de mare, încât a anunțat la miezul nopții planul pentru atacarea Ligii Campionilor. Contactat de Sport pe Surse, Neluțu Varga i-a urat succes omologului său, dar l-a avertizat să fie pregătit pentru o nouă ”hegemonie” a CFR-ului.

Mesajul lui Neluțu Varga pentru Gigi Becali

”Un singur patron m-a felicitat, Dan Șucu. Frumos din partea lui”, a dezvăluit Gigi Becali a doua zi după petrecerea pentru titlu. ”Plec la Liverpool, merg în locul lui Klopp”, s-a mândrit omul de afaceri din Pipera, după ce a pus capăt așteptării de nouă ani.

Deși este convins că vor urma și alți ani în care FCSB va domina campionatul, Gigi Becali este avertizat de rivalii din Liga 1. Unul dintre aceștia este Neluțu Varga. Finanțatorul lui CFR Cluj îi aruncă mânușa patronului FCSB și îl aduce cu picioarele pe pământ: vor urma alți ani de dominație a CFR-ului.

”(L-ați felicitat pe Gigi Becali?) Să îl felicite clubul, eu nu am de ce. Nu cred că s-a terminat campionatul, este timp. Așa e normal, așa e elegant și corect.

(Dumneavostră nu vă apucați de antrenorat?) Asta sunt glume, nu are nicio treabă cu antrenoratul. Glumește. Îi doresc sănătate și de la anul îi va fi foarte greu”, a declarat Neluțu Varga pentru Sport pe Surse.

Îi doresc domnului Becali să se califice în Europa, e foarte important să aducă puncte. Până acum noi am adus. Să nu mai fie nevoie să jucăm tururile preliminare. Vedeți că orice meci e greu, indiferent de echipe și de țările din care provin.
Neluțu Varga, pentru Sport pe Surse.

Neluțu Varga recunoaște supremația FCSB

Deși spune că nu are de ce să îl felicite direct pe Gigi Becali, patronul lui CFR Cluj are un mesaj pentru patronul FCSB.

”Felicitările mele pentru titlul luat. FCSB a fost echipa cea mai bună, le doresc succes, să își îndeplinească visul anul ăsta. Și să se aștepte că de la anul va fi altceva”, a transmis Neluțu Varga prin intermediul Sport pe Surse.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare