EXCLUSIV Prima reacție a lui Costel Gâlcă despre venirea la CSU Craiova: ”E tentant!”. Mihai Rotaru n-a mai avut răbdare cu Ivaylo Petev

Ultimele rezultate înregistrate de CSU Craiova i-au semnat sentința lui Ivaylo Petev. Patronul l-a dat afară, așa cum sportpesurse.ro a anticipat de două zile! Lista posibililor înlocuitori e deschisă de Costel Gâlcă și Marius Șumudică

Costel Gâlcă pe agendă, Papură și Bon interimari

Parcursul din ultimele meciuri ale CSU Craiova i-a fost fatal ”principalului” Ivaylo Petev. Mihai Rotaru a decis după antrenamentul din această dimineață să se despartă de bulgar, instalat în octombrie 2023. E o mutare pe care o pregătea în secret, anunțată în exclusivitate ca iminentă de sportpesurse.ro încă din urmă cu două zile. Despre hotărârea finală a scris azi și Fanatik. La meciul cu Farul din week-end, echipa va fi condusă de interimarii Corneliu Papură și Dragoș Bon.

Mihai Rotaru trebuie să se miște repede pentru a găsi un antrenor după Petev

Au mai existat propuneri din țară”

Eliminarea din Cupa României și jocurile slabe cu Oțelul și FCSB l-au convins pe Mihai Rotaru să taie în carne vie. Fără să mai aștepte nici măcar următoarele două jocuri din Liga 1, cu Farul și Sepsi, care ar fi putut aduce o eventuală redresare cu Petev pe bancă!

Pe lista posibililor înlocuitori se află și Costel Gâlcă, ultima dată la Radomiak, în Polonia. Momentan liber de contract, fostul internațional se află la locuința lui din Spania.

N-am avut până acum nicio discuție legată de Craiova. Nici măcar prin intermediari. Dar ar fi o variantă tentantă, evident! Au mai existat propuneri din țară, dar nu s-au concretizat niciodată din diverse motive ivite la negocieri. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Nu ascund că există tatonări și întrebări din alte părți, însă e o perioadă de căutări pentru mulți”, a punctat Gâlcă în exclusivitate pentru sportpesurse.ro.

Șumudică rămâne în cursă

De asemenea, Marius Șumudică rămâne un nume activ pe agenda lui Rotaru. Tehnicianul declara după despărțirea de Gaziantep că Rotaru m-a sunat acum două sau trei săptămâni, mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică”.

Șumudică e și el în cursa pentru postul liber de la Craiova

Schimbarea lui Petev fusese un subiect inevitabil inclusiv pentru Gică Craioveanu. El explica pentru sportpeusurse.ro la începutul săptămânii că ”Petev mi se pare că nu s-a impus, deși a venit la Craiova cu o carte de vizită promițătoare. N-a existat însă constanță în joc. E adevărat că a sosit și un pic târziu, poate a contat și asta. Acum însă, la cum au evoluat lucrurile, probabil că viitorul pas e despărțirea de antrenor. Nu cunosc informații din interior, nu știu cum gândește patronul, dar cam asta ar fi continuarea pe care o intuiesc”.

20 de meciuri a adunat Ivaylo Petev pe banca lui CSU Craiova: 10 victorii, 5 remize și 5 eșecuri

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare