EXCLUSIV | Președintele Suporter Club UTA tună și fulgeră după pedeapsa maximă primită de la Comisia de Disciplină! Acuză și conducerea clubului de gestionare dezastruoasă

Claudiu Negru a reacționat pentru Sport pe Surse după ce Comisia de Disciplină a decis ca UTA să fie sancționată cu patru meciuri considerate acasă suspendate. Președintele Suporter Club UTA consideră că reacția conducerii, care îi acuză pe suporteri, este una aberantă.

Lovitură incredibilă primită de UTA! Arădenii au fost pedepsiți drastic de Comisia de Disciplină în urma incidentelor violente de la meciul cu Dinamo, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”. ”Bătrâna Doamnă” va trebui să se decurce fără suporteri pentru restul play-off-ului. Cum lupta pentru evitarea retrogradării este una extrem de dură, măsura riscă să amenințe stabilitatea clubului.

Scandal la UTA, după decizia Comisiei de Disciplină

Este scandal la Arad. Conducerea arată cu degetul spre suporteri, pe care îi consideră vinovați pentru situația în care a ajuns echipa.

Contactat de Sport pe Surse, Claudiu Negru a reacționat. Consideră aberant comunicatul conducerii.

Mai mult, președintele SC UTA spune că echipa lui Mircea Rednic a fost pedepsită pe nedrept.

”Avem niște acțiuni în instanță și instanța va dovedi cine are dreptate, la astfel de aberații nu am ce să spun (despre conflictul cu conducerea UTA, care a dat vina pe suporteri – n.r.)”, a reacționat Claudiu Negru pentru Suporter Club UTA.

Decizia Comisiei de Disciplină este ”un mare abuz”

Președintele SC UTA recunoaște că suporterii arădeni sunt înfrățiți cu cei ai CSA Steaua, dar că aceștia nu au nicio vină pentru incidentele provocate de dinamoviști.

”Despre decizii, este un mare abuz, nu pot să nu remarc cum se pune egal între clubul Dinamo și clubul UTA, care nu are nicio vină.

Mai sunt patru meciuri acasă și din păcate suntem obligați să le jucăm fără spectatori.

Ar fi o lovitură, din păcate … de asta spun că decizia este una nedreaptă și injustă. Mai mult nu am ce alte comentarii să fac, lucrurile sunt așa cum sunt. Dacă poate cineva să îmi spună că suporterii arădeni au vreo vină acolo, ne asumăm.

Avem o relație de prietenie cu cei de la CSA Steaua, dar asta nu înseamnă că UTA sau suporterii UTA sunt vinovați pentru incidentele provocate de cei de la Dinamo”, a declarat Claudiu Negru pentru Sport pe Surse.

”UTA suferă din cauza dezastrului conducerii”

”Nu ar trebui să fim sancționați cu nicio etapă și nicio amendă. Putem să facem dovada că nu suporterii noștri au fost implicați.

Ca deobicei, comisiile FRF caută să rezolve probleme fotbalului românesc prin măsurile pecuniare asupra suporterilor.

Oamenii din conducere au orice alt interes, numai binele echipei nu.

UTA suferă mult mai mult de pe urma managementului defectuos și a gestionării dezastruoase”, a mai spus Claudiu Negru, președinte Suporter Club UTA, pentru Sport pe Surse.

  • UTA – FC Botoșani (5 aprilie), UTA – Hermannstadt (13 aprilie), UTA – Oțelul (27 aprilie) și UTA – FCU Craiova (11 mai) sunt meciurile pe care UTA le va juca cu tribunele goale.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare