EXCLUSIV Nadia Comăneci va fi gazdă la o faimoasă gală caritabilă în Beverly Hills. Ce mare actriță o va însoți pe scenă

Nadia Comăneci și Nicole Kidman vor prezenta împreună pe 9 martie a 11-a ediție a ”Gold Meets Golden”. Este un eveniment care reunește starurile din sport și de la Hollywood în vederea strângerii de fonduri pentru comunitatea paralimpică americană și pentru persoanele cu dizabilități

Nadia Comăneci printre starurile din entertainment

Cu două zile înainte de decernarea Oscarurilor 2024, pe 9 martie, gala caritabilă ”Gold Meets Golden”, organizată în Beverly Hills (Los Angeles), o va avea în centrul atenției pe Nadia Comăneci. Alături de australianca Nicole Kidman, ”Miss Perfect” va prezenta evenimentul programat în mod tradițional în preajma premiilor industriei cinematografice americane. Va fi acum ediția cu numărul 11. Cele două staruri au mai făcut serviciile de gazdă și la episoade anterioare ale GMG.

Simone Biles, Nicole Kidman și Nadia Comăneci la gala GMG din 2017. Credit line: Farrell/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nadia Comăneci migrează pe axa Los Angeles – Cannes – Paris

”Gold Meets Golden” s-a născut ca o inițiativă de a aduce împreună eroii din sport și artiștii. Sunt două lumi care se întrepătrund și se intersectează deseori. Iar proiectul care depășește un deceniu și-a propus să funcționeze cu scop caritabil. Ținta: susținerea mișcării paralimpice din SUA și a persoanelor cu dizabilități încurajate să facă sport.

Anul acesta, în mod excepțional, ”Gold Meets Golden” se va organiza de trei ori, în regim itinerant! Deschiderea va fi în LA pe 9 martie, urmată de reuniuni similare la Cannes (18 iunie) și Paris (21 iulie). Totul este legat, evident, de Olimpiada/Paralimpiada pariziană din această vară. Iar cuplul Comăneci/Kidman ar urma să fie host în toate etapele circuitului.

Așa arată afișul galei itinerante GMG din 2024

Dialog viral în pandemie cu Kidman

În toamna lui 2021, pe durata pandemiei, Comăneci și Kidman (Eyes Wide Shut, Cold Mountain, Batman Forever, Paddington) au oferit un dialog viral într-o ediție online a GMG. Cele două staruri au intrat împreună în direct și au discutat câteva minute despre viața și carierele lor.

”Sunt una dintre cele mai mari fane ale tale și a sportului, în general, dar, în mod particular, îmi place gimnastica. Ambele mele fiice fac gimnastică. Eu abia pot să stau în mâini. Copiii râd de mine cu treaba asta. Una dintre fete face însă progrese remarcabile, chiar își dă silința. Stau și o privesc și nu știu cum reușește!”, i s-a confesat Kidman Nadiei.

Iar Comăneci, vorbind despre felul în care a atins excelența, spunea că ”a trebuit să mă descopăr pe mine însămi, să văd ce limite am. Singura cale ca să ajung să mă cunosc este doar încercând, încercând și tot încercând. Mă provoc în fiecare zi să fiu puțin mai bună și cu un pas înaintea tuturor”.

”Când mă gândesc la acel 10 de la Jocurile Olimpice, am crezut că m-am descurcat bine atunci. Nu mă așteptam să iau acea notă. Chiar și cu atât de multe repetiții, de fiecare dată simți că e altceva la mijloc. Oamenii îți spun că te-ai descurcat de minune, dar tu știi că se poate întotdeauna mai bine. Cred că așa ți se întâmplă și ție, Nicole, la filmări”, Nadia Comăneci în dialog cu Nicole Kidman, 2021

De la Carl Lewis și Ian Thorpe la Hugh Jackman și Naomi Campbell

Mixat cu show-uri artistice și sesiune de premii, evenimentul glamour se desfășoară în principal sub forma unor dialoguri în doi Hollywood vs sport. Curg astfel povești, experiențe și confesiuni din partea invitaților de top. De-a lungul anilor, GMG a adunat o listă impresionantă de staruri pe agendă.

Din zona de entertainment au venit de la Hugh Jackman, Jon Bon Jovi, Naomi Campbell până la Ricky Martin, Naomi Watts și Katie Holmes. Iar din sport au răspuns prezent alte nume uriașe, precum Carl Lewis, Jackie Joyner-Kersie, Ian Thorpe, Mary Lou Retton sau Michael Johnson.

Australianul Ian Thorpe, legenda natației olimpice, și britanicul Tom Daley, multiplu medaliat olimpic și mondial la sărituri în apă, au fost prezenți la gala GMG de anul trecut. Credit line: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Printre invitații speciali de anul acesta se anunță actorul american de origine egipteană Rami Malek. Este cel care, în 2019, a câștigat Oscarul pentru interpretare masculină, jucând rolul lui Freddy Mercury în filmul biografic ”Bohemian Rhapsody”.

  • 9 medalii olimpice a cucerit Nadia Comăneci, cele mai importante fiind cele 5 de aur obținute la Montreal 1976 (individual compus, paralele, bârnă) și Moscova 1980 (paralele, sol)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare