EXCLUSIV | Mircea Sandu aplaudă lovitura dată de FCSB, dar are un avertisment pentru Gigi Becali: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool”

Mircea Sandu (71 de ani) îl felicită pe Gigi Becali (66 de ani) pentru titlul obținut în acest sezon. Fostul șef de la FRF crede că FCSB va avea șanse mici de a ajunge în Liga Campionilor.

FCSB a câștigat primul titlu după 9 ani de secetă și se pregătește pentru festivitatea titlului. Suporterii au luat cu asalt site-urile de bilete, iar la ora partidei cu CFR Cluj se anunță nebunie pe Arena Națională. Oamenii au motive de speranță. Gigi Becali anunță transferuri multe pentru a forța grupele Ligii Campionilor.

Mircea Sandu îl avertizează pe Gigi Becali

”Sunt mai bun decât Dan Petrescu sau Marius Șumudică”, s-a mândrit Gigi Becali, care a glumit că merge la Liverpool, ca să îi ia locul lui Jurgen Klopp.

Mircea Sandu este la curent cu manifestările de bucurie ale patronului FCSB. Contactat de Sport pe Surse, fostul președinte al FRF i-a transmis un mesaj omului de afaceri.

(Ați văzut că domnul Becali e mai tare decât Dan Petrescu și de cât Marius Șumudică) (Râde – n.r.) A demonstrat. Din fața televizorului conduce și coordonează echipa tehnică.

Face schimbări inspirate. O fi nu o fi FCSB jucăria lui Gigi, a făcut investiții, a câștigat campionatul la pas”, a declarat Mircea Sandu pentru Sport pe Surse.

”Gigi Becali e spectaculos în felul lui”

Recent, ex-președintele FRF a fost acuzat de Mircea Lucescu pentru că ar fi tolerat corupția din timpul campionatelor câștigate de Unirea Urziceni și de Oțelul Galați.

Răspunsul ”Nașului” a venit prin Sport pe Surse și a fost unul extrem: ”Doar politica mai depășește curvăsăreala asta”.

Mircea Sandu crede că de nivelul slab al fotbalului românesc a profitat și Gigi Becali, care s-a autoproclamat ”antrenorului anului”.

”Dacă el s-a angajat să ia campionatul, l-a realizat. Și nici nu are contract. E spectaculos de felul lui așa.

Totuși, chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu să ajungă în Liga Campionilor”, a mai spus Mircea Sandu pentru Sport pe Surse.

  • 6 goluri în 18 meciuri a reușit Mircea Sandu în tricoul naționalei

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare