FCSB, campioană și la suporteri în acest sezon de SuperLiga! Număr uluitor de bilete cumpărate de fanii roș-albaștrilor pentru marele meci cu CFR Cluj

Fanii celor de la FCSB și-au susținut echipa într-un mod uluitor pe parcursul actualei stagiuni de SuperLiga. Susținătorii campioanei României au umplut de mai multe ori Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, pe parcursul sezonului în care s-a obținut titlul, primul după nouă ani.

Suporterii au achiziționat un număr colosal de bilete în timp record pentru duelul cu CFR Cluj, în care FCSB va primi titlul de campioană.

FCSB face legea în ceea ce privește asistența din SuperLiga: 40.000 de bilete vândute în 17 ore!

Fanii vor lua cu asalt Arena Națională la meciul cu „feroviarii”, care este programat pe data de 11 mai, sâmbătă, de la ora 21:00. FCSB a vândut 40.000 de mii de bilete până în acest moment, într-un interval de timp uluitor de scurt: 17 ore. Este primul titlu pe care roș-albaștrii îl cuceresc după agonizanta pauză de nouă ani. Dată fiind această situație, suporterii campioanei fac tot posibilul pentru a nu lipsi de la sărbătorirea campionatului.

Susținătorii FCSB-ului au preferat tichetele de la tribune, din zona primelor două inele. Acestea au fost vândute cel mai repede, iar în urmă cu câteva ore mai erau disponibile bilete doar la inelele superioare ale celor două peluze, prețul lor fiind de 30 de lei/bucată.

Având în vedere acest context, cu siguranță vor fi aproape 50.000 de oameni prezenți pe Arena Națională la meciul cu CFR Cluj. Zona tampon dintre spectatorii celor două formații va fi una considerabil mai mică de această dată.

CITEȘTE ȘI: Mihai Stoica a reacționat când a aflat câte bilete s-au dat într-o oră pentru FCSB – CFR Cluj: ”Mă abțin cu greu!”.

Mihai Stoica a făcut marele anunț cu privire la sărbătorirea titlului

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a dezvăluit că roș-albaștrii vor sărbători într-un mare stil câștigarea primului titlu de campioni după 9 ani de așteptare. Mihai Stoica a anunțat că a fost deja închiriat un autocar descoperit, care îi va plimba pe cei de la FCSB prin București, după modelul campioanelor din sporturile din Statele Unite ale Americii.

„Da, pe stadion se va celebra trofeul şi se vor decerna medaliile. Va fi show şi pe stadion, dar va fi un show cu artificii reci, confetti, după care se va pleca cu un autobuz descoperit şi se va merge în Piaţa Contituţiei, că doar acolo avem aprobare, unde va fi probabil un show de lumnini.

La cât am aşteptat (n.r. – nouă ani), trebuia să facem ceva. Bine că a venit într-un moment în care avem timp şi să-l pregătim cum trebuie”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare